Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a magány és gátlások oka?

Mi a magány és gátlások oka?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De miért "halál" és az ezotéria kategóriában?

A magány oka szerintem, hogy valahogyan valamiért nincs az emberre szükség ott, ahol van. Pedig tudna mit adni, de nincs kinek.

A gátlások oka különböző, attól függ, hogy mire vonatkozó gátlásokról van szó, nem? Konkrét helyzettől is függ, hogy valaki gátlásos-e pont akkor és ott, és azzal szemben, aki ott van. Szerintem.

2016. máj. 2. 18:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Magányosnak érezheti magát, aki nem találja a helyét egy közösségben és tehetetlennek érzi magát, aki épp erős lelki fájdalma van, nem tud tovább lépni, és csak sajnálja magát, stb. de ha megpróbálod magadat egy harmadik szempontból nézni, talán rájössz mik is a saját hibáid. Mitől nem tudsz előre lépni, vagy mi az ami ott van az orrod előtt, és nem veszel észre. nem úgy, mint egy barátod, vagy mint te magad, hanem mint egy idegen, aki a legsötétebb titkaidat is látja. Úgy értem, KERESD A MEGOLDÁST A PROBLÉMÁDRA (ezt csak kiemeltem, ne vegye senki kiabálásnak :)
2016. máj. 3. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!