Az örök magány is lehet karma?
Sok dolog előre el van rendelve ha az ember a rossz időben rossz helyen van, rossz emberek között, ismét rosszkor, balesetek, betegségek, stb… Mindez a TUDÁS HIÁNYÁBÓL FAKAD.
Mikor egy új életbe lépünk, a személyiségünket magunkkal visszük. Ez magába foglalja múltbéli gátlásokat, beállítottságot, tévhiteket, fájdalmat, szomorúságot, és más dolgokat. Mikor új létbe lépünk, emlékezetünkből nem tudjuk előhívni ezeket az eseményeket illetve érzéseket.
Az amnézia megakadályozza az alanyt hogy megértse a gátlásait és legyőzze őket. A tudatalatti megőrzi őket, és igazodik hozzájuk. Az alany nem tud róluk, csak annyit észlel, hogy furcsa, irracionális érzelemek, megmagyarázhatatlan idegbetegségek, és abnormális viselkedés gyötri őket. Attól hogy nem veszi őket figyelembe, a problémák még ott vannak, és befolyásolják az alany jövőbeli viselkedését. Ugyanez a helyzet az elmúlt életeink amnéziájával. Több tapasztalatunk van annál amiről tudunk, ezek a tudatalatti elmében találhatóak, és befolyásolják a jelenlegi életünket. Nem értjük miért történnek velünk rossz dolgok, és a legtöbb esetben nincs hatalmunk megállítani vagy megelőzni őket.
Az amnézia átka és a tudás hiánya miatt létezik az úgynevezett “karma”. A karmának csak tudással lehet fölébe kerülni és végül legyőzni. A tudás a kulcsa mindennek. Ha mindent tudunk önmagunkról, a korábbi életeinkről, és más dolgokról, szabadok lehetünk. Önhipzóssal, hogyha vissza megyünk előző életeinkbe, akkor megismerhetjük önmagunkat, hibáinkat, és legyőzhetjük a karmát, a gátlásokat.
MINDENESETRE, ha nem is önhipnózist, agykontrollt ajánlok, hitesd el magaddal, hogy vannak barátaid, mindent jelen időbe kell, és sikerülni fog.
Szerintem leírtam az első válaszba az egészet, nem tudom, hogy miért nem találtad értelmesnek.
És karma nem létezik, a karma mindazon dolgok hatása, amit eddigi életeidben (és a jelenlegiben is) tettél. Ha eddigi életeidben az lett a meggyőződésed hogy neked nincsenek barátaid, szerencsétlen vagy, az így is marad. Ezért kell változtatni rajta, és csak rajtad múlik, hogy változtattál -e rajta. Vannak emberek, akik feleslegesen inkarnálodtak a földi életedbe, ezek következő fizikai életükben teljesednek ki.
PM-ben elküldheted a nevedet, születési dátumodat (év, hónap, nap, óra, perc), és a születési helyedet. Ebből sok mindent megtudok, nem vagyok profi asztrológus, de értek hozzá. Ez nem átok hatása, hanem az a bizonyos "karma", viszont fölébe lehet jutni, ahhoz teljes elmeprogramozás és gondolkodásváltoztatás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!