Olyan, mintha a testemnek csak egy használója lennék, mintha nem ide tartoznék. Másnak is vannak ilyen érzései?
Teljesen átlagos 18 éves lány vagyok. Boldog családcentrikus életem van és szeretek élni. Néha elfog egy érzés,mintha ez az egész világ körülöttem csak egy állomás lenne,egy időszak,amit végig kell élnem ebben a testben. Néha ránézek a kezemre,vagy a tükörbe,ismerem magam,a testemet,mégis olyan furcsa,mintha csak valami használatban lévő dolgot látnék és egyedül érzem magam,idegennek ebben a világban. Próbálom megérteni mik ezek az érzések,de ha az életemben elmondtam valakinek,akiben megbíztam,nem értették,hogy miről is beszélek. Ettől függetlenül egy egy ilyen érzés,gondolat foszlány után folytatom a hétköznapi életemet,mint mindenki más,de mégis olyan fura ez. Egyedül vagyok ilyen?
Valaki aki tud ehhez hasonlóról,privátban is kereshet.
Nagyon rég vllt h ilyenre gondoltam. Ismerem milyen érzés. Mintha még a lelked se lenne a testedben, mint egy marionet...
Nem rossz, mert lényegében én vagyok a testem istene, ezért nincs bennem hatalom vágy. :) 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!