AZ érzéseimet hogyan tudnám kontrolálni?
Ha ellenállsz nekik, akkor felerősödnek. Inkább éld át őket.
Engedj utat ezeknek az érzéseknek. Írj verset, írj dalt vagy történetet. Fejezd ki az érzéseid. Éld át őket!
Attól, hogy felveszel pókerarcot, érzéseid még lesznek. Ezeket nem tudod nem érezni, maximum elnyomni őket, ami nem jó megoldás, mert ezek betegségeket okozna hosszabb távon.
Ne hagyd magad kihasználni, és ha beszólnak, szólj vissza. Ha hagyod magad, akkor azt látják, hogy bármit megtehetnek veled, te úgyis mindent eltűrsz. És így egyre durvábbak lesznek.
Megtanulod pontosan felismerni, mit érzel és a céljaid szempontjából helyesebben értelmezni őket (pl. frusztrált vagyok -> ez azt jelenti, hogy többet várok el magamtól, mint amit eddig elértem, tehát jelzi, hogy sokkal többre vagyok képes a jelenleginél, ha megfelelő módon cselekszem).
Tony Robbins könyveit ajánlom, ő elég alaposan körüljárja a témát és nagyon gyakorlatias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!