Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » AZ érzéseimet hogyan tudnám...

AZ érzéseimet hogyan tudnám kontrolálni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném érezni a rossz dolgokat a magányt a fájdalmat a többi ezekhez hasonló érzéseket. A suliban nincsenek "igaz" barátaim és ha foglalkoznakis velem akkor azért mert kihasználnak többször volt már, hogy elsírtam magam ezért szeretnék segítséget esetleg weboldal linket ami segíthetne a "poker arc "felvételében! (orvoshoz nem igazán mennék)

2015. dec. 21. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy tovább lépsz.
2015. dec. 21. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem sincs sok barátom. Valójában csak két barátom van az egyik a számítógép, a másik... Mégse. Csak egy barátom van.
2015. dec. 21. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Most nézem, h 15 ember visszautasította a facebook jelölésem.
2015. dec. 21. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Van HD kamod?

[link]

2015. dec. 21. 17:35
 5/7 Legoman ***** válasza:

Ha ellenállsz nekik, akkor felerősödnek. Inkább éld át őket.

Engedj utat ezeknek az érzéseknek. Írj verset, írj dalt vagy történetet. Fejezd ki az érzéseid. Éld át őket!

2015. dec. 21. 18:21
 6/7 Fish1 ***** válasza:

Attól, hogy felveszel pókerarcot, érzéseid még lesznek. Ezeket nem tudod nem érezni, maximum elnyomni őket, ami nem jó megoldás, mert ezek betegségeket okozna hosszabb távon.

Ne hagyd magad kihasználni, és ha beszólnak, szólj vissza. Ha hagyod magad, akkor azt látják, hogy bármit megtehetnek veled, te úgyis mindent eltűrsz. És így egyre durvábbak lesznek.

2015. dec. 21. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Megtanulod pontosan felismerni, mit érzel és a céljaid szempontjából helyesebben értelmezni őket (pl. frusztrált vagyok -> ez azt jelenti, hogy többet várok el magamtól, mint amit eddig elértem, tehát jelzi, hogy sokkal többre vagyok képes a jelenleginél, ha megfelelő módon cselekszem).

Tony Robbins könyveit ajánlom, ő elég alaposan körüljárja a témát és nagyon gyakorlatias.

2015. dec. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!