Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért szenvedek? Miért nem...

Miért szenvedek? Miért nem tudom uralni az érzéseimet? Felismertem, hogy esetről esetre ugyanabba a csapdába ejtem magam.

Figyelt kérdés

Az a FELSZÍNI problémám, hogy nagyon megtetszett egy fiú, (nevezzük X-nek) akivel nagyon lassan és óvatosan, nagy időközökkel egy ideje flörtölgetünk, alig tudunk egymásról valamit. A munkánk miatt csak nagyon ritkán szoktunk összefutni. Én nem akarom felfedni a lapjaimat. Ő se fedte még fel az övét. Konkrétan azon szenvedek, h már így is régóta bizonytalanságban vagyok vele kapcsolatban, erre kiderült, h a köv. hónapban szinte biztos, h nem is fogjuk látni egymást. MÉg egy hónap. Súgjam meg neki, h nem csak kedvelem, hanem tetszik is, nesze neked női méltóság, vagy szépen várjak mint egy szerencsétlen rózsa. Kiakaszt a helyzet!!

A VALÓS problémám: Ez a helyzet jóformán állandó része az életemnek, h reménytelenül vagyok oda valakiért. Volt régebben egy másik fiú (nevezzük Aladárnak), éveken keresztül nem tudtam kiverni a fejemből. Alig vártam, h valami csoda történjel, és elmúljon az a makacs ragaszkodás egy álomhoz, ami soha sem válhat valóra. A vágyam teljesült, jött X, és Aladár eltűnt. A szenvedés viszont megmaradt! Csak most nem Aladár, hanem X az idióta rajongásom tárgya!

MÉgjobban elgondolkoztam ezen, és rájöttem, h egész kiskoromtól fogva mindig "szerelmes" voltam valakibe. Ha elmúlt egy kapcsolat, vagy egy egyoldalú szerelem, akkor akaratom ellenére találtam valaki, aki a rajongásom tárgyává vált, és tomboltak a hormonok. Én bonyolítom? Vagy miért van ez?

A környezetem szerint átlagon felüli szép vagyok. Azt szokták mondani, h modell vagyok. Tudom ez ízlés kérdése, h kinek mi jön be. De tegyük fel a férfiak 90%-nak bejövök, és mégis ilyen gyakran kifogom/bevonzom/választom azt a 10%-ot, akinek pont nem jövök be. Miért ez az osztályrészem, h én szenvedjek egy pasi miatt? Azt se lehet mondani, h azt keresem, akinek nem kellek, mert X nagyon is érdeklődést mutatott az elején, szinte nem is flörtölt hanem udvarolt.

Fejben nagyon jól tudom, h én vagyok a felelős a helyzetért, mert én generálom az érzéseket, gondolatokat. De gyakorlatban mégsem tudom alkalmazni.

valaki, valami okosat? köszönöm!

30N

2014. jan. 30. 13:44
 1/9 anonim válasza:
40%
Kedves kérdező! Először is azt szeretném kérdezni, hány éves vagy? Szerintem ezzel semmi gond nincs, csupán nem a megfelelő ember kerül eléd illetve választod. Saját tapasztalatból mondom, sokszor voltam így én is, vagy éppen hogy valami nem volt jó. De rájöttem ez azért volt, mert valami sokkal jobb várt rám és váratlanul ért el amire sosem számítottam. De akár még több szeretetre is vágyhatsz, megértésre. Érzelmeinket befolyásolni nem igazán lehet, esetleg fennállhat, hogy tudat alatt kedveled, ha az emberek nyitnak feléd és úgy nevezett rajongást mutatnak, majd ha tudod célba értél elveszíted érdeklődésed. De lesz egy olyan személy akinél ez nem lesz ilyen egyszerű.
2014. jan. 30. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Két dolgot tehetsz: vagy vársz tovább a csodára és megmarad a szenvedés is, ha ez így neked jó, vagy a sarkadra állsz, és óvatosan terítesz a kártyáidból megfelelő mennyiségű lapot a srác irányába. Utóbbival több dolgot is elérsz: egyrészt lerövidíted a szenvedésed idejét, ez már fix. (Lehet hogy igent mond, lehet hogy nemet, de a szenvedésedet okozó kétség mindenképpen megszűnik.) Másrészt már maga az jó érzéssel fog eltölteni, hogy a kezedbe vetted életed irányítását, és a Te kezedben van a gyeplő, nem máséban.
2014. jan. 30. 14:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Te szabad vagy és ő is? Akkor nincs akadálya, hogy felfedd a lapjaidat, így legalább vége lesz a bizonytalanságnak. Ha eleinte udvarolt, akkor lehet, hogy elbizonytalanítottad valamivel, még ha tudat alatt is, és most azért nem mer közeledni. Saját tapasztalat, hogy az ilyesmi általában 2 féle módon érhet véget: megkapod a rajongásod tárgyát, vagy találsz egy újat akiért rajonghatsz, és a szenvedés folytatódik. (Volt már olyan is, hogy - mint később kiderült - kölcsönös volt a vonzalom, elég sokáig kerülgettük egymást, aztán összejöttünk,de elég rövid kapcsolat lett belőle mégis, mert rájöttünk, hogy miután megkaptuk egymást, már nem is volt olyan érdekes.) Ha viszont a fiú nem szabad, akkor már nem olyan egyszerű a helyzet.
2014. jan. 30. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

megis mit varsz, ha o flortol, de te semmit, meddig csinLja neked?

persze h megunja.

hivd el 1 kaffe ra vagy akarmi...

2014. jan. 30. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó ezt de németessen írtad :)
2014. jan. 30. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Miért nem "fedtétek már fel a lapjaitokat"?

Ez így csak egy idegtépő játék.

Ha ő nem lép, lépj Te!

Meglátod, mit reagál.

Ha ő is akarja OKÉ, ha nem, legalább kiábrándulsz.

De ebben az állapotban ne maradj!

Ha van egy se ide-se oda, reménykedős, félig plátói kapcsolatod, az a legrosszabb!

Hülyén hangzik, de én is voltam így, úgyhogy ismerem ezt az érzést, ez olyan, mintha állandóan ÉHEZNÉL.

Nem tudom jobban kifejezni.

Tudod, hogy ott a kaja, de nem tudsz enni: Éhezel!

Ennél még az is jobb, ha a srác lepattint.

Legalább tudod, hogy hányadán állsz!

2014. jan. 30. 23:37
 8/9 anonim válasza:

Sajnos nálam is ugyanez a helyzet... :/

Elégnek érzed magad a kiválasztott személyekhez? Úgy gondolod, hogy elég érdekes vagy egy pasi számára?

2014. ápr. 23. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
ez a sors az karma.
2014. ápr. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!