Miért szenvedek? Miért nem tudom uralni az érzéseimet? Felismertem, hogy esetről esetre ugyanabba a csapdába ejtem magam.
Az a FELSZÍNI problémám, hogy nagyon megtetszett egy fiú, (nevezzük X-nek) akivel nagyon lassan és óvatosan, nagy időközökkel egy ideje flörtölgetünk, alig tudunk egymásról valamit. A munkánk miatt csak nagyon ritkán szoktunk összefutni. Én nem akarom felfedni a lapjaimat. Ő se fedte még fel az övét. Konkrétan azon szenvedek, h már így is régóta bizonytalanságban vagyok vele kapcsolatban, erre kiderült, h a köv. hónapban szinte biztos, h nem is fogjuk látni egymást. MÉg egy hónap. Súgjam meg neki, h nem csak kedvelem, hanem tetszik is, nesze neked női méltóság, vagy szépen várjak mint egy szerencsétlen rózsa. Kiakaszt a helyzet!!
A VALÓS problémám: Ez a helyzet jóformán állandó része az életemnek, h reménytelenül vagyok oda valakiért. Volt régebben egy másik fiú (nevezzük Aladárnak), éveken keresztül nem tudtam kiverni a fejemből. Alig vártam, h valami csoda történjel, és elmúljon az a makacs ragaszkodás egy álomhoz, ami soha sem válhat valóra. A vágyam teljesült, jött X, és Aladár eltűnt. A szenvedés viszont megmaradt! Csak most nem Aladár, hanem X az idióta rajongásom tárgya!
MÉgjobban elgondolkoztam ezen, és rájöttem, h egész kiskoromtól fogva mindig "szerelmes" voltam valakibe. Ha elmúlt egy kapcsolat, vagy egy egyoldalú szerelem, akkor akaratom ellenére találtam valaki, aki a rajongásom tárgyává vált, és tomboltak a hormonok. Én bonyolítom? Vagy miért van ez?
A környezetem szerint átlagon felüli szép vagyok. Azt szokták mondani, h modell vagyok. Tudom ez ízlés kérdése, h kinek mi jön be. De tegyük fel a férfiak 90%-nak bejövök, és mégis ilyen gyakran kifogom/bevonzom/választom azt a 10%-ot, akinek pont nem jövök be. Miért ez az osztályrészem, h én szenvedjek egy pasi miatt? Azt se lehet mondani, h azt keresem, akinek nem kellek, mert X nagyon is érdeklődést mutatott az elején, szinte nem is flörtölt hanem udvarolt.
Fejben nagyon jól tudom, h én vagyok a felelős a helyzetért, mert én generálom az érzéseket, gondolatokat. De gyakorlatban mégsem tudom alkalmazni.
valaki, valami okosat? köszönöm!
30N
megis mit varsz, ha o flortol, de te semmit, meddig csinLja neked?
persze h megunja.
hivd el 1 kaffe ra vagy akarmi...
Miért nem "fedtétek már fel a lapjaitokat"?
Ez így csak egy idegtépő játék.
Ha ő nem lép, lépj Te!
Meglátod, mit reagál.
Ha ő is akarja OKÉ, ha nem, legalább kiábrándulsz.
De ebben az állapotban ne maradj!
Ha van egy se ide-se oda, reménykedős, félig plátói kapcsolatod, az a legrosszabb!
Hülyén hangzik, de én is voltam így, úgyhogy ismerem ezt az érzést, ez olyan, mintha állandóan ÉHEZNÉL.
Nem tudom jobban kifejezni.
Tudod, hogy ott a kaja, de nem tudsz enni: Éhezel!
Ennél még az is jobb, ha a srác lepattint.
Legalább tudod, hogy hányadán állsz!
Sajnos nálam is ugyanez a helyzet... :/
Elégnek érzed magad a kiválasztott személyekhez? Úgy gondolod, hogy elég érdekes vagy egy pasi számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!