Meg tudnátok fejteni az álmom?
Nah végülis 3 álmom volt mert kétszer felébredtem. Nem tudom hogy számít-e de 15/f
1. Voltam egy parkba utána elhívott 3 osztálytársam beszélgetni én nagyon örültem mert pont a lány jött oda hozzám a másik 2 fiú meg várt ott amíg a lány odakísért engem. Itt hirtelen helyszín váltás történik és egy étteremben ülünk ahol csak mi vagyunk 4-en. Nekem jól esett ,hogy segíteni akarnak. Amúgy mindig csak a lány mozgott. Vagyis hát végig ráfigyeltem. Ő megkérdezte h mi az a szín(fogalma) én meg sikeresen megválaszoltam benyomott egy zeneszámot ami a szerelemről és az élet rövidségéről szól. Ez meghatott és utána pedig helyszínváltás és egy lentről látszólag nagyon hosszú létra volt előttem és a tetején állt az a lány és egy másik osztálytársam is. Én elkezdtem mászni és pillanatok alatt a feléig felértem. Itt sajnos megszakadt az álmom...
2. Azt álmodtam h ránéztem az órámra és 18 óra volt és nem értettem hogy hogy lehet ilyen sötét és a következő álmomban már mentünk már csak 3-an egy fürdőbe a lány még mindig ott volt. És a fürdő nálunk volt és dicsérték h milyen jó valamint ez nem volt különválasztva h fiúk és lányok de mégis pucéran voltunk benne utána elmentek a habok és én meg elfordultam h a lány ne lássa a nemi szervemet mert nagyon kukucskált. Később ők elmentek ,de én nem követtem őket, de a medencébe ki-be mászkáltam. Utána pedig sötétség és hangokat hallottam hogy mennyi az idő már meg 18 órát aludtam stb. Itt felébredtem...
3. Én és az a lány vagyunk és felülünk egy szekér féleségre ahol 8 hely van 2 vezető és 6 gyerek ülés és mellettem az a lány vezet. És az egyik helyett egy kutya foglalja. És megyünk megyünk egyszer csak ên és egy gyerek maradunk a többiek elmentek. Ő felül a motros szekérre XD (a legátsó ülésre) és a szekér felborul. Ő meg mondja hogy ő nehezebb nálam v. mi. Itt meg felébredtem...
Köszönöm annak aki végigolvasta és megpróbál segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!