Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt egy álmom, meg tudnátok...

Volt egy álmom, meg tudnátok fejteni?

Figyelt kérdés
Álomban édesanyámmal álltunk egy az udvarukban .Megjelent (érzelemben,nem láttam )a gonosz.Elkezdtem hangosan imádkozni Jézushoz.Édesanyám valamit mondott amit nem értettem.Ezután a gonosz hirtelen egy szempillantás alatt elkapta az arcát leszakított egy darabot belőle és el akarta vinni.Rákiáltottam hogy adja neki vissza ,és visszaadta.Ismét Imádkoztam torkom szakadtából és felébredtem.Olyan nagy félelem volt bennem mert az éjszaka kellős közepében voltam.Imával lassan elaludtam.Mi lehetett ez ?Ki adhatta ezt az álmot Isten vagy az Ördög?Figyelmeztetés volt?
2015. júl. 8. 20:48
 1/7 anonim válasza:
25%
Ne nézz horrorfilmeket, mert lehet érzékeny vagy ezekre a dolgokra. Menj el egy pszichiáterhez, az majd felír valami nyugtatót amitől nem lesznek ilyen rémálmaid. Ez az álom egy figyelmeztetés volt, h pszichésen nem vagy a toppon, ez nem vicc.
2015. júl. 8. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
igen. letesztelte, hogy hajlandó vagy-e kapcsolatbalépni vele. te hajlandó voltál. ne tedd, ne válaszolj neki, ne szólj rá, ne kérdezz tölle.
2015. júl. 8. 20:55
 3/7 anonim válasza:
0%
Nem magyarázat, neked orvos kell, ez egy paralízis volt. Ezzel kezdődik, aztán jön a szorongás, majd végül a pánikrohamok és a depresszió, aztán megőrülsz. De ha nem is hallgatsz rám, részben megérdemled.
2015. júl. 8. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs ebben rendszeresség, akkor egy szimpla rémálom volt. Neked kell értelmezned, mert a te életed.
2015. júl. 8. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak emberek akik nem hisznek az ilyesmikben,azt mondjak majd hülyék vagyunk.Az az ő bajuk...

Ez egy próba volt Isten próbára tett és te teljesitetted,attól független,hogy álmodban,valami öröm fog érni.Az álom az nem csak egy vízió,ott is lehet cselekedni,és te ott akkor álmodba leküzdötted a gonoszt.

2015. júl. 8. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
2015. júl. 9. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Az álmoknak nincs spirituális jelentése. Gyógyszerhez semmilyen esetre sem kell nyúlni.

Nem kell mindenért nyugtató, antibiotikum stb...Szimplán rosszat álmodtál. Lehet a stressz, front, bármi az oka. Hisz alvásnál szortíroz az agyad, információt elemez.

Édesanyáddal milyen a kapcsolatod vagy milyen volt? Ő hisz ezekben? Minden rendben veletek?

Mi lehet szerinted az előzmény?

Szép álmokat!

2015. júl. 9. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!