Valaki megtudná fejteni az álmom?
Figyelt kérdés
Nah szóval...
Van egy visszatérő álmom amit nem tudok megfejteni...
Már nem először álmodom azt, hogy van egy óriási sárga csúszda amin éppen lecsúszok. De miközben csúszok majdnem kiesek és félek közben...xD Hülye álom de engem nagyon érdekelne hogy mit is jelent mert ez után az álom után mindig olyan fura érzés jön rám....:S
2009. júl. 25. 17:53
1/5 anonim válasza:
Az út, amin jársz, a mód, amin eléred a céljaidat, egyenes. De nagyon oda kell figyelned és félsz, hogy esetleg letérsz róla.
Vagy olyan lehet, mint másoknak a zuhanós álmok, nem vagyok benne biztos.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.
na igen a zuhanós álmok...az nálam 1héten 1x biztos előfordul....:S
2009. júl. 25. 18:08
3/5 anonim válasza:
Ez szerintem is egy zuhanós álom. Így kerülsz egyik tudatállapotból a másikba. Csak mivel már álmodtál közben az agyad a zuhanást (gondolom vmi emlék miatt) sárga csúszdává változtatta.
4/5 Naga_Chevalier válasza:
az egyértelműen helyes út melyről könyen éetérhest és összetörheted magad.
röviden enyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!