Mit gondoltok a sorsról? Szerintetek mi az élet?
"Szerintetek mi az élet?"
Szerintem nemi úton terjedő, megismételhetetlen halálos betegség.
Személyes vélemény következik.
Az élet álom egy álomban. Mint ahogy az álmaid általában, úgy az életed is egy-két problémakör körül forog, ritkán vagy tudatos más álmaidra, vagy egyáltalán arra, hogy álmodsz. Ha felébredtél, vannak olyan álmok, amelyeket megéri felidézni, elemezgetni, elgondolkozni azon, milyen mögöttes mondanivalója lehet.
A célja mindenkinek más, szerintem nagyjából leszűrhető azon, hogy milyen problémákkal találkozik, milyen visszaköszönő akadályokba, nehézségekbe ütközik. A "miért kaptunk most ilyen életet"-re nehéz válaszolni, valószínűleg azért, mert ez szükséges a továbbfejlődéshez, karmikus visszahatások vannak, esetleg elköteleződések, fogadalmak.
Az élet értelme szerintem a fejlődés, és mostanság főleg az, hogy az ember megértse, hogy uralnia kell önmagát, különben mindent elpusztít maga körül. Általánosságban fogalmazva persze, van, akinek ezzel nincs gondja, mások pedig a legalapvetőbb ösztöneiken sem tudnak úrrá lenni. Alapvetően a környezetvédelmet látom most kiemelt jelentőségűnek, mert karmikus visszahatás várható a folytatólagosan elkövetett környezetrombolásért. Vegytiszta ok-okozat.
Azt nem gondolom, hogy az emberiség kipusztul, de alapvető életmódváltás lesz ennek a folyamatnak a vége, talán száz, talán ötszáz év távlatában.
a 3-as és a 6-os válasz egész jó
én meg mindneben kételkedem,úgyhyogy a sorsban is,meg az életben is
Ami a legjobban tetszene,az pedig az igazságszolgáltatás...a menny-pokol dolog...de nekem csak az tetszene,de ki tudja mi az igazság?(lehet valaki tudja xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!