Mit gondoltok a REINKARNÁCiÓRÓL?
Személyes gondolatom/teóriám: Egyik opció: ugyanazt az életet élet le, folyton folyvást, te döntesz változtatsz-e rajta. <-ez bizonyíthatja azt amikor valaki meglátja a jövőt.
Másik opció: halál után a lelked kis darabja marad meg, mely megfelelő gazdatestet keres magának, és egy terhes kismama születendő gyermekének lelkébe költözik, akár fiú akár lány.Új személyisége,kinézete, stb. lesz,de a személyiségének egy része megmarad,viszont emlékezetét veszti. <-erre olyan példám van h volt már olyan eset, h pont aznap amikor meghalt egy ember, született egy kisbaba, így felvetettem h esetleg a gyermek testébe küldte a lelkét
Harmadik opció: halál után egy másik testbe kerülsz, ugyanazzal a személyiséggel, viszont egy másik kinézettel, emlékezeted elveszted, volt ismerőseidtől elképzelhetően távolra kerülsz <- számomra ez a legvalószínűtlenebb
Ti mit gondoltok?
Régen,sőt pár évvel ezelőtt agymenésnek tartottam az ilyesmit.- De a kettes teóriád abszolút elképzelhető.
Tíz éves boxer kutyánkat vesztettük el,öreg volt -lejárt a földi léte....-hatalmas fájdalommal temettük el igazi családtag volt. - Mikor a karomban haldokolt megígértem neki ,hogy megkeresem csak jöjjön vissza,szülessen újra bármi..."kétségbeesett fájdalmas mondat volt ez amiben jó lenne hinni,hogy igaz lesz." Kutyám halála után nem is akarta soha másik négylábú társat. De vannak véletlenek és vannak csodák,pár hónappal később a munkámat végeztem a gépen és elnyomtam valamit- miközben rá néztem a napi hírekre az interneten egy boxeres hirdetés volt,csak végigfutottam a szöveget- a kutyusok születési ideje az én kutyám halálakor....Lecsaptam a gépet,de nem hagyott nyugodni a dolog,felkerestük a tenyésztőt,s megpillantottam őt,sárga bundája helyett most csinos kis csíkosat kapott,de a lénye a tekintete és a tíz év alatt megszokott szertartás miszerint nekem háttal ült le a lábam mellé azonnal meggyőzött.-Könnyeimmel küszködve foglalóztuk le a kölyköt. Ma már egy éves és rengeteg dologban teljesen a régi kutyám-saját személyiségével keveredve persze. Lehetnek véletlenek,lehet ez az eset is az. De egy darab szeretetet visszakaptam belőle és én nagyon hálás vagyok ezért.
létezik így fejlődika lélek\tudat életről életre, míg végül elhagyja tudatosan az utolós testet is amiben élt.
Akkor végleg felszabadul (Moksha)
Egy elmélet a reinkarnációról, nézzétek meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!