Mit tegyek ha rettegek a halál gondolatától?
Figyelt kérdés
Kislány korom óta félek a halától, ahogy felnőttem ez egyre inkább erősödött bennem.
Nagyon félek, hogy egyszer megszűnök, de rettegek a gondolattól, hogy idő előtt megyek el.
Az ezotéria és a paranormális jelenségek mindig is érdekeltek, nagyon sokat olvasok róluk.. mikor azt látom hogy 17 évesen meghalt, 22 évesen meggyilkolták elgondolkodom az életemen..
A rosszindulatú hozzászólásoktól kíméljetek meg.
19/L
2016. márc. 29. 20:30
21/24 anonim válasza:
Nem könnyű meghalni. Mindenkinek max egyszer sikerül egész életében :D
22/24 baldwin13 válasza:
Gondolj csak bele, bizonyos értelemben minden este elalváskor valami hasonló történik mindenkivel. A halál egy véget nem érő álom. Így már nem is olyan félelmetes ugye? Az, hogy ,,idő előtt megyek el,, ezen meg azárt nem érdemes parázni, mert valahol a jövőben most is létezik a halálod időpontja. Ezt az időpontot se előre hozni, se távolabb tolni nem tudod. Kicsit morbid,de mindenkinek pontosan ,,menetrend szerint,, érkezik.
23/24 alarist válasza:
A halált szerintem igenis lehet irányítani.
Én is félek a haláltól, de nem attól hogy korán megyek el, hanem magától a gondolattól, hogy mi várhat, lesz-e túl világ, újjászületünk stb. Próbálj élni, emberekkel találkozni. Tereld el a figyelmed a halálról. :) mikor erre gondolok, zenét szoktam hallgatni vagy edzem.
24/24 anonim válasza:
Leginkább az ismeretlentől fél az ember. A halál pedig ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!