Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgyérzem kiválasztott szeretné...

Úgyérzem kiválasztott szeretnék lenni. Mit gondolhat Jézus?

Figyelt kérdés

Nagyon Szeretem Jézust, meghalt a barátom, kiválasztott szeretnék lenni. Tudom hülyeség. De.. mégis ezen kattog az agyam. Mit tegyek?

Lány

#halál #álom #Jézus kiválasztott
2016. márc. 21. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Sokszor elgondolkozok, hogy tenyleg be lehet-e etetni az embereket ennyire. De latom igen. Megy a tvben is a sok vakitas. Nem csoda, hogy hova tart a vilag.
2016. márc. 21. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
kiválasztott, de mire?
2016. márc. 21. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Kiválasztottá/kiválasztottnak lenni nem kivánságműsor!

Nem is jelentkezés útján történik.

Meg kell várnod, hogy valaki kiválasszon, akkor és csak akkor leszel az ő kiválasztottja!

2016. márc. 21. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vallás kategóriában jobban fel tudnak világosítani ez ügyben. Ha ott nem tudnak okosat mondani, itt se várj sokat.
2016. márc. 21. 21:48
 5/13 anonim válasza:
100%
mindenkinek van feladataa Földön, szerintem mindenki kiválasztott valamire
2016. márc. 21. 21:48
 6/13 death42 ***** válasza:
69%

Mire akarsz kiválasztva lenni?

Természetre kiválasztódva is lehetsz..:D

2016. márc. 21. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom nem vagy már gyerek, éppen ideje lenne már kinőni a mesékből.
2016. márc. 21. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy kiválasztott? Mire? Kicsit homályos és zavaros így. És miért is lenne jó az neked, ha kiválasztott lennél?
2016. márc. 21. 22:36
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Olyan jótevő akarsz lenni? Amúgy van rá esély, hogy már kiválasztott vagy, mert most azok születnek le elvileg, akiknek sok karmájuk, vagy nagy feladatuk van. Vagy lehet az is esetleg talán, hogy mind a kettő. De amúgy ilyen feltámasztós cuccra képesnek lenni. Hát az már kemény dió, nem tudom, hogy egy sima ember mennyire lehet képes rá, de hallottam valamit, hogy elvileg volt, aki tudott, de szerintem arra igencsak kevesen képesek. Úgyhogy szerintem arról egyelőre mondjál le, hát mert nem tudom, lehet, hogy még ez a legpróbbak képességeit is meghaladja. Meg hát ha visszahoznád, hát lehet, hogy ottan ő már a következő életét tervezgeti, vagy pedig esetleg már újjá is született, plusz a Menyországból ne nagyon akard már szerintem most ide visszarángatni, mivel ott most jó neki, biztonságban van, ha kíván valamit, megjelenik neki - gondolom azért idelent hagyott személyt nem kívánhat, de akik most ott vannak vele, sokan, előző életeiből esetleg rengeteg barát, na ő melléjük szerintem gond nélkül oda tud teleportálni, és ott most szeretetben van, boldogságban, és megsérülni sem tud, mivel ő ott ilyen fény, szóval nem eshet bántódása.
2016. márc. 21. 23:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Szilvia!

Nagyon fontos kérdés,hogy mire szeretnéd,és kitől a "kiválasztottságot"!

Ha azt szeretnéd,hogy Krisztus válasszon ki,hogy hirdesd annak hatalmas dolgait,aki a sötétségből,az Ő csodálatos világosságára hívott ki,nincs más dolgod,mint Krisztust választanod életed Urának.Ez esetben királyi papnő,szent ember,megtartásra való nő leszel.

2016. márc. 22. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!