Talán Jézus azt akarja, hogy "csatlakozzak" úgy mond a "prófétáláshoz? Apácákhoz? Más életmódot kövessek?
Volt hogy álmodtam,( hogy csatlakozzak a "bárányokhoz" és ő lesz a pásztorom) .
A barátom meg halt. ( így többet imádkoztam, kinyitottam a szívem Jézus felé )
Kiderült , hogy nem lehet gyerekem . szerintetek?
18 lány
Szia
A bárányok nem feltétlen az apácákat jelentik. Jézus a jopasztor es az osszes ember a baranya. Szerintem csak arra hiv, hogy kovesd ot. Biztos segiteni fog :)
Nem. Ha apáca vagy próféta leszel, a saját döntésed lesz. Nem azért vannak álmaid mert jelentéssel bírnak, hanem mert te tulajdonítasz nekik jelentőséget vagy szeretnéd,hogy jelentésük legyen.
Ez már éppen elég ok egy álomra.
Kedves 18 éves Lány!
Ha Jézus "báránya"leszel,elfogadod Jézus vezetését,oltalmát.Követed őt,mint aki bízik benne.
Jézus követőit keresztényeknek nevezik.(Ezt jelenti a görög eredetű szó.)
Természetesen vannak Krisztus követői közt olyanok,akik életüket kizárólag rászorulók segítésére szentelték,de ez parányi kissebbség Krisztus követői közt.Sőt olyanok is vannak,akik Isten parancsával dacolnak,-(szaporodjatok,és sokasodjatok)-és örök szüzességet vállaltak.(Ezek,nem Krisztus követői,hanem téveszméké.)
Igen!Kezdj más életet!Válaszd,az életet,a SZERETET törvénye szerint!
A keresztények szerint Jézus, a muszlimok szerint Mohamed volt az utolsó próféta.
Ebből következik: már nem tudsz a prófétálókhoz csatlakozni, mert nincsenek.
Apácának állni elhivatottság kérdése, vallási alapon kell történnie, nem pedig a gyász miatt.
"A keresztények szerint Jézus, a muszlimok szerint Mohamed volt az utolsó próféta. "
- Ezért halott mindkét kultusz, ahogyan a zsidó is. Elfeledték az Ősi Kígyót, akiről a régi Jeruzsálemben egy városzrész volt elnevezve, és most már képtelenek - hozzá hasonlóan - megújulni.
6. válaszoló!
Akeresztények nem állítnak a Biblia tanításával ellentétest.
Apcs.2:17"És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak."
A R.Katolikus Egyház tanít olyasmit,de mivel az már nem a Biblia tanításán alapszik,nem nevezhető keresztény egyháznak.
7. válaszoló!
A keresztények(magyarul Krisztus követői)ezt tanítják:
"És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak."(Apcs2:17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!