Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek milyen valódi képessége...

Death42 kérdése:

Nektek milyen valódi képességeitek vannak?

Figyelt kérdés
Nekem is van. Ha akarjátok elmondom az enyémet.

2016. márc. 4. 15:43
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
#40 Mégis mire lennék kiválasztva? Ha kiválasztott akarnék lenni az ezo-mókus kategóriába, akkor sokkal jobbat találtam volna ki. Nem fantáziálok, hanem valódi emlékeim vannak párhuzamos időben. Most mit mondjak, ha ennyi a képességem? Feltupírozzam? Tegyek hozzá most egy szomorú gyerekkort vagy párosítjam valamilyen igazságérzettel, attól jobban fog hangzani? Semmi ilyesmi nem volt. Inkább már akkor cserélnék a zenésszel képességet. Gitároznék éjjel nappal..:D
2016. márc. 5. 22:28
 42/55 anonim ***** válasza:
Ez amúgy nem képesség, hanem élmény, és..
2016. márc. 5. 22:31
 43/55 anonim ***** válasza:
2-3 percig bírom a . Vízalatt
2016. márc. 6. 03:14
 44/55 A kérdező kommentje:
#43 Addig én is simán bírom. Te hol gyakoroltál. Mondjuk a vízzel teli lavórban bele dugtad a képed? :DD
2016. márc. 6. 09:35
 45/55 anonim ***** válasza:

Számtalan valódi képességem van, mert istenkirály ultimate ember vagyok, csak hogy párat felsoroljak közülük: tudok beszélni, tudok írni, még olvasni is. Valóban - nem vicc - tudok két lábon járni, és tudom használni a kezeimet. Képes vagyok az elvont gondolkodásra, de mégsem esek át a ló túloldalára, nincsenek olyan tévképzeteim, mint pl a szellemlátás, auralátás, alternatív valóság látás stb.

Ugye, hogy fantasztikus ember vagyok?

2016. márc. 6. 12:08
 46/55 A kérdező kommentje:
Az vagy.
2016. márc. 6. 12:37
 47/55 anonim ***** válasza:
Inkább *szkeptikus ember vagy.:)
2016. márc. 6. 20:45
 48/55 A kérdező kommentje:
#47 Te is az vagy.
2016. márc. 6. 21:37
 49/55 Fleurr ***** válasza:

*Turbózd fel azzal, h azt haluzod hogy látsz egy hipster macskát, vastag keretes szemüveggel, aki egy egyszarvún ül, egyik kezében egy bagettel, másikban nutelllával, és megmondja a jövőt, ha megkérdezed tőle, és eddig mindig igaza volt. *

Szóval nekem az a képességem, h sámán leszármazott vagyok, de defektes vagyok. Nem látok szellemeket, nem jósolok, uncsi vagyok természetfeletti téren. Ezért is járok ide olvasni. :D

Szóval, akkor konkrétan, te tudatosan álmodod, h mi történt a másik valóságban, v valamiféle emlék szerüségeid vannak? Honnan tudod, h nem te találtad ki őket még régebben, és úgy emlékszel mintha igaz lenne? Kicsit homályos nekem az egész.

(Jah és ígéretemhez híven, itt vagyok és nem szabadulsz tőlem)

2016. márc. 7. 02:50
 50/55 A kérdező kommentje:

#49 Az is valamilyen képesség. :D

Elmagyarázni én sem tudom igazán, de nem álmodom vagy találtam ki előtte, hanem azonos időben kétféle emlékképem van. Pl: Találkozom a buszon valakivel beszélgetünk, de közben egy másik emlékképem is van egy teljesen más témával kapcsolatban, mert másképp köztük el a beszélgetést. Itt például olyan infókat tudok róla, amit nem említett meg, legalábbis ebben a valóságban (sajnálom, de nem tudok másképp fogalmazni :D) ilyenkor néha összezavarodok és van amikor megeemlítem amiről beszélgetünk és döbbenten rákérdez, hogy "honnan tudom", akkor azt válaszolom, hogy ő beszélt róla vagy hogy ráhibáztam. Eléggé bizarr helyzet. Sokszor próbálok tudomást se venni róla, de nem mindig megy nekem. Vagy olyan is akad, hogy olyan filmekre/könyvekre emlékszem, amit soha nem olvastam és idézni is tudok belőlünk pedig a valóságban nem néztem azt a filmet és nem olvastam azt a könyvet.

2016. márc. 7. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!