Nektek milyen valódi képességeitek vannak?
Számtalan valódi képességem van, mert istenkirály ultimate ember vagyok, csak hogy párat felsoroljak közülük: tudok beszélni, tudok írni, még olvasni is. Valóban - nem vicc - tudok két lábon járni, és tudom használni a kezeimet. Képes vagyok az elvont gondolkodásra, de mégsem esek át a ló túloldalára, nincsenek olyan tévképzeteim, mint pl a szellemlátás, auralátás, alternatív valóság látás stb.
Ugye, hogy fantasztikus ember vagyok?
*Turbózd fel azzal, h azt haluzod hogy látsz egy hipster macskát, vastag keretes szemüveggel, aki egy egyszarvún ül, egyik kezében egy bagettel, másikban nutelllával, és megmondja a jövőt, ha megkérdezed tőle, és eddig mindig igaza volt. *
Szóval nekem az a képességem, h sámán leszármazott vagyok, de defektes vagyok. Nem látok szellemeket, nem jósolok, uncsi vagyok természetfeletti téren. Ezért is járok ide olvasni. :D
Szóval, akkor konkrétan, te tudatosan álmodod, h mi történt a másik valóságban, v valamiféle emlék szerüségeid vannak? Honnan tudod, h nem te találtad ki őket még régebben, és úgy emlékszel mintha igaz lenne? Kicsit homályos nekem az egész.
(Jah és ígéretemhez híven, itt vagyok és nem szabadulsz tőlem)
#49 Az is valamilyen képesség. :D
Elmagyarázni én sem tudom igazán, de nem álmodom vagy találtam ki előtte, hanem azonos időben kétféle emlékképem van. Pl: Találkozom a buszon valakivel beszélgetünk, de közben egy másik emlékképem is van egy teljesen más témával kapcsolatban, mert másképp köztük el a beszélgetést. Itt például olyan infókat tudok róla, amit nem említett meg, legalábbis ebben a valóságban (sajnálom, de nem tudok másképp fogalmazni :D) ilyenkor néha összezavarodok és van amikor megeemlítem amiről beszélgetünk és döbbenten rákérdez, hogy "honnan tudom", akkor azt válaszolom, hogy ő beszélt róla vagy hogy ráhibáztam. Eléggé bizarr helyzet. Sokszor próbálok tudomást se venni róla, de nem mindig megy nekem. Vagy olyan is akad, hogy olyan filmekre/könyvekre emlékszem, amit soha nem olvastam és idézni is tudok belőlünk pedig a valóságban nem néztem azt a filmet és nem olvastam azt a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!