Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek milyen valódi képessége...

Death42 kérdése:

Nektek milyen valódi képességeitek vannak?

Figyelt kérdés
Nekem is van. Ha akarjátok elmondom az enyémet.

2016. márc. 4. 15:43
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Nem. Az enyém nem ilyen látványos, nem telepátia vagy auralátás. Nem tudom ki tart otthon nyugtatót, talán a közeli patikában van.:D Az enyém inkább valamilyen emlékezőképesség.
2016. márc. 4. 16:49
 12/55 anonim ***** válasza:
Valódi képesség? Hááát lássuk csak... Nagyon sok hangszeren tudok zenélni, jó ritmusérzékem van, néptáncban is elég jó vagyok. Ha hiszed ha nem, nekem ezek a valódi képességeim.
2016. márc. 4. 16:52
 13/55 A kérdező kommentje:
#12 Ezek is valamilyen képességek, de nem irigyellek érte. Már ne haragudj. A néptánc olyan idegen számomra. Nem hiszem, hogy bevennélek a szupercsapatban. :D
2016. márc. 4. 16:57
 14/55 A kérdező kommentje:
#12 Milyen hangszeren játszol? Én egyszer végigvittem a Piano tiles 2-öt. Nagyon jó vagyok benne, ez amolyan Androidos zongorás játék. IPad-on is tudok zongorázni. :D
2016. márc. 4. 17:04
 15/55 anonim ***** válasza:
Kérdező, képzeld, én megérzem a trollok jelenlétét. Akár a neten keresztül is. Tudtad, hogy troll vagy?
2016. márc. 4. 17:12
 16/55 anonim ***** válasza:
Na mostmár kezdek kíváncsi lenni a te képességedre kérdező! :)) (Am én az vagyok aki az 1. hat választ írta)
2016. márc. 4. 17:24
 17/55 anonim ***** válasza:
#12 vagyok... Szólógitár, basszusgitár, rendes zongora, dob, szájharmonika, hegedű, klarinét.
2016. márc. 4. 17:26
 18/55 A kérdező kommentje:

#17 Ha ennyi sok mindenem tudsz játszani nagyon tehetséges lehetsz. Ez már tényleg egy képesség. Én is szeretnék hasonlót. Hozzám a zongora áll legközelebb, Igazi zongorám sosem volt, de mindig is szerettem volna egyet. Komolyan mondom, hogy tehetséges vagyok benne.

#16 Az én képességem olyan, amit az ember nem igazán tud elfogadni. Nem az előző életemből vannak emlékeim vagy ilyesmi, de hülyének néznél, ha elmondanám. :D

2016. márc. 4. 17:37
 19/55 anonim ***** válasza:
Nem nézlek hülyének kérdező:)) De mostmár tényleg kíváncsi vagyok, biztos nem árulod el? Még privátban se? Akkor majd ha legközelebb megálmodom a jövőt, én is elmesélem neked! Persze nem erőltetem, ha nem szeretnéd elmondani:D
2016. márc. 4. 17:40
 20/55 anonim ***** válasza:
Telekinetikus képesség... ?
2016. márc. 4. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!