Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek milyen valódi képessége...

Death42 kérdése:

Nektek milyen valódi képességeitek vannak?

Figyelt kérdés
Nekem is van. Ha akarjátok elmondom az enyémet.

2016. márc. 4. 15:43
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a telekinetikus képesség. Nekem olyan képességem van, hogy olyasmire emlékszem, ami sosem nem történt meg, mert más döntést hoztam. Ez nem a jövőről szól vagy ilyesmi, hanem a jelenről, de egyszerre kétféle emlékem van egy azonos időből. Nehéz elmagyarázni. Az egyik a valóságból a másik egy meg nem történt valóságból, de csak emléktöredékek vannak néhány jelenet. Ez az én képességem. :D
2016. márc. 4. 17:50
 22/55 anonim ***** válasza:
Na végre elmondtaaaad:D Tetszik ez a képesség :)
2016. márc. 4. 18:01
 23/55 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem értem a képességedet... De volt egy szomszédom, nyugodjon békében, először ő is ezekről a "képességekről" számolt be...
2016. márc. 4. 18:09
 24/55 A kérdező kommentje:

De semmi hasznom sincs benne, azon kívül, hogy hülyének néznek amikor elmondom. Sok mindenre gyanakodtam először. Hamis emlék szindróma meg mindenféle pszichés neurológiai problémára, de végülis igazolva lett idővel. Nem beszélve arról, hogy nagyon ritka és nem látványos, nincsenek látomásaim meg semmi ilyesmi, csak egyszerűen emlékszem.

#23 Hány éves volt az ismerősöd? Nem lehet, hogy emiatt halt meg?:D

2016. márc. 4. 18:14
 25/55 anonim ***** válasza:

Ha csak viccelődtök itt, akkor bocs, hogy ide írok.

Szerintem érzékelsz egy párhuzamos világot, vagyis pillanatokat belőle, amit valószínűleg alvás közben látogattál meg. Ott is élsz és más dolgok történnek veled, de a sajátodnak érzed amikor felébredsz. A felsőbbrendű éned pontosan ismeri ezeket, te pedig jobban "tartod vele a kapcsolatot", mint a nagy átlag. Ezért emlékszel többre abból, ami az alvás alatt történik veled (mármint nem konkrétan a fizikai testeddel).

2016. márc. 4. 18:37
 26/55 A kérdező kommentje:

Nem. Ez nem alvás közben van, hanem egyidejűleg ezzel valóságbeli emlékeimmel. Tegnap is tettem fel róla kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__76..

Nem poénból írtam.

2016. márc. 4. 18:48
 27/55 anonim ***** válasza:
Buffolási képességeim vannak, amit jól kitudok használni, miután elértem a 18-as szintet. Az pvp- arénában (amit egyesek csak egyetemnek neveznek) egy nyelésnyi pálesz nevezetű tp-regeneráló ital hatására percenként 320%-os szorzóval kapom az XP-t.
2016. márc. 4. 19:34
 28/55 A kérdező kommentje:
#17 A te képességed a trollkodás.
2016. márc. 4. 19:41
 29/55 anonim ***** válasza:
#17 vagyok. Nem trolkodom, tényleg egy rock zenekarban vagyok gitáros. Aki tud szólógitáron, az basszuson is. Ritmusérzékem van, dobolni is tudok. Mint látod fellépésekkor, igaz ritkán, de van olyan, hogy egyet a dobos gitározik, meg a gitáros dobol. A zenesulit zongorával kezdtem. Apum játszik a helyi tüzoltó zenekarban, klarinétes. Anyum is zenesuliba járt hegedün tanult. Van otthon egy hegedünk, és még a gitározás előtt hegedültem. Csak valamiért nem igazán jött be. A szájharmonika meg csak ugy jött, kicsi gyerek voltam, és megtetszett a hangja.
2016. márc. 4. 20:06
 30/55 A kérdező kommentje:

Elnézést 27-est akartam írni, nem 17-est.

#29 Pénzt is szoktál keresni a gitározással, vagy csak egy hobbi? Felvennétek zongorásnak abban a rockzenekarban? :D

2016. márc. 4. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!