Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek milyen valódi képessége...

Death42 kérdése:

Nektek milyen valódi képességeitek vannak?

Figyelt kérdés
Nekem is van. Ha akarjátok elmondom az enyémet.

2016. márc. 4. 15:43
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Régebb kerestünk pénzt fellépésekkor, de már egy pár éve feloszlott a banda, külföldön dolgaznak, egyik itt másik ott. A dobosunk ő gyakrabban jön haza, akkor csak így ketten zenélgetünk, ő dobol, én meg gitározok és ênekelek. Basszgitár nélkül. De amugy mostanába, itthon csak így egymagamban gitározgatok.
2016. márc. 4. 20:21
 32/55 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez egy hobbi. Bár, ha jól énekelsz/gitározol még akár össze is jöhet és híres leszel. Vicces is lenne, ha beállítanék a telómmal ott zongorázni..:DD Nekem nem megy a gitár az éneklés sem. Nem születtem nagy tehetséggel, bár az intelligenciám kiemelkedő. :D
2016. márc. 4. 21:23
 33/55 anonim ***** válasza:

És van humorérzéked :D Hát én sem éneklek a legjobban, de amikor ketten zenélünk, akkor oda jó. Gondold el, ha mennénk zenélni, és te is jönnél, én viszem a gitárt, és tőled kérdezik, hogy hol a hangszered; válaszod: -hát a zsebemben!

:))))

2016. márc. 4. 22:03
 34/55 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy olyan hangos a telóm, mint a te gitárod, de egy külső hangszóróval megoldható a dolgok. Talán utcai zenészekként pénzt is tudnánk keresni vele. :D
2016. márc. 5. 08:25
 35/55 anonim ***** válasza:
Találd ki az én képességem :) :D
2016. márc. 5. 12:04
 36/55 A kérdező kommentje:
#35 Talán az a képességed, hogy tudsz írni és olvasni?
2016. márc. 5. 14:01
 37/55 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, minden egyes embernek van valamilyen képessége.

Ez természetes dolog, csak ki kell fejleszteni őket.

Minden egyes embernél más szinten állnak ezek a képességek.

Ugyanis nem egy olyan ember létezik, akinek képességek tárháza áll rendelkezésre.

Vannak olyanok is akik tudat alatt fejlesztik ki őket.

Életükben nem foglalkoznak semmiféle spiritualitással és mégis magas fokon áll a képességük.

Vannak olyan képességek is amelyeket külön kell megtanulni.

A kulcsszó ehhez az egészhez főként a "meditáció".

Viszont érdekelne , hogy neked milyen képességed van.:)

Elnézést ha már egyszer leírtad de nem volt hangulatom végig olvasni az összes választ.

2016. márc. 5. 16:24
 38/55 A kérdező kommentje:
Már korában mondtam, hogy olyasmire emlékszem, ami sose történt meg, vagyis mégis, csak elhalasztottam másképp döntöttem. Ez a különleges képességem. Talán ezért, vagy emiatt mindig is tudtam, hogy igazából nem tartoztam sehová.
2016. márc. 5. 16:49
 39/55 anonim ***** válasza:
Szuper. Akkor maradj magadnak. 35-ös voltam :)
2016. márc. 5. 18:46
 40/55 Fleurr ***** válasza:

Na jó, kommenteket jöttem olvasni, de addig amit olvastam, van egy "kommentelő, aki zenész és a leírtak alapján menő és király egyéniség lehet" és van egy kérdező aki, mint mindenki aki kérdez az Ezotéria részen, "kiválasztottnak érzi magát, vagy az szeretne lenni" .

Eddig én csak annyit szűrtem le, hogy éled a normális életedet, közben meg azon gondolkodsz mindig, h "Mi lett volna, ha..." és így alternatívákat generálsz. Nem tűnik nagy képességnek, hogy elképzeld, "Mi lett volna ha...jobbra fordulsz az úton, nem balra. Talán épp.egy rablóba botlottál volna, aki kirabol, és leszú, majd ott elvérzel." Kb ilyennek írtad le a képességed.

Ne értsd félre, nem piszkállak, és érdekel ez a kérdés, követni fogom a kommenteket~

(Az én képességemre sosem jösz rá! Oké, az nem ér ha azt írod troll vagyok. Az ezotéria részen mindenki az. Aki meg azt írja nem, az hazudik, csak figyeld. :D)

2016. márc. 5. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!