Lehetséges hogy volt egy ikertestvérem csak elvetették?
Megértem,amit leírtál,nekem is van egy nagyon erős hiányérzetem, hiszen a kezdetben ikerterhességnek indult folyamatban mindig együtt voltunk, nyilván felnőttkorban különváltunk volna, de akkor is olyannak érzi az ember,hogy ő teljesen megértett volna... Egyszer azt álmodtam,hogy találkoztam vele, eltévedtem,rossz buszra szálltam, és becsöngettem valahová, bent volt az ikertestvérem. Rosszabb is lett,mert csak álom,de jobb is,mert legalább valamilyen szinten mintha ő is élne. Szoktam álmomban ölelni magam stb. Csak az érti,aki átélte. :) Azt tudtam könnyíteni a kötődésemen,hogy találkoztam olyan emberekkel,akiknek ugyanilyen érzéseik vannak,fogják,ölelik magukat, egy hullámhosszra tudunk kerülni. Ez sokat segített! Hogy megértik,milyen ez. De azért hiányzik és fog is. Remélem,majd találkozok vele,csak reinkarnálódott már. :)
Neked is könnyű feldolgozást kívánok,bár mióta írtad,lehet,hogy túlléptél rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!