Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hetek ota azt álmodom, hogy...

Amnestia kérdése:

Hetek ota azt álmodom, hogy van egy ikertestverem, pedig a valoeletben nincs. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Mar kerestem a neten, de nem találtam semmit.

Valaszokat elore is koszonom!

2015. júl. 21. 12:41
 1/5 anonim válasza:
0%
Azt jelenti hogy teged orokbefogadtak
2015. júl. 21. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Két variáció lehetséges.

1. Vágysz egy iskertestvérre.

2. Előző életedben volt ikertestvéred, és ebben az életedben nem ikertestvérként találkoztok.

2015. júl. 21. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Lám-lám, lepontoztál, aztán átrakták a kérdésed ide.

Hihihi.

2015. júl. 21. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Az apám, valóban nem a vér szerinti, amit 12 éves koromban tudtam meg, az igazit pedig nem ismerem. De hetente többször is álmodok ezzel, és reggel, amikor felébredek hiányérzetem van.
2015. júl. 21. 17:27
 5/5 anonim válasza:
Lehet hogy az igazi apudtól van egy másik tesód akivel találkoznod kéne. Az álmok nem mindig átvitt értelemben értelmezendők. Ez jelentheti azt is hogy mostanra kialakult egyfajta vágy benned egy tesó után és mivel tudod hogy az igazi apád valaki más ezért megvan az esély rá hogy van egy tesód. És ezt tudat alatt ilyen formában jön ki hogy ikerrel álmodsz.
2016. febr. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!