Ikertestvérem (lány) minden éjjel démonnal álmodik! Nem értjük mi lehet ez! Hátha itt választ találok! Valaki tud segíteni?
Gyógyszert nem szed, horror filmeket nem néz és az élete sem igazán mondható stresszesnek!Vallásosak vagyunk olyan szinten hogy amikor van időnk vasárnap templomba megyünk, elalvás előtt imádkozunk!
Az álmaiban a démon nem engedi a szeretteihez vagy épp a szeretteit szállja meg! De a lényeg, hogy a démon legyen az bármilyen féle álom, mindig jelen van az álmaiban!
Az első válaszoló leírta, mit kell tennetek.
Én nem járok templomba, és nem vagyok megkeresztelkedve, de mégis tudom Isten segítségét kérni, és mégis jobban segít nekem, mint általában azoknak, akik mindennap a templomban vannak.
Szavaid, hit nélkül annyit érnek, mint a száraz kenyér.
Az álomra kitérve a démon szerintem egy olyan tulajdonságát jelzi az álmodónak, amivel a szeretteit szeretné manipulálni, azért, hogy elérje, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!