Ezt álmodtam az éjjel. Még soha nem álmodtam ilyen és ehhez hasonlót. Van jelentősége? Be fog teljesülni, vagy mit jelent?
Figyelt kérdés
Van 1 lány legyen x a neve. És van egy fiú neki pedig legyen y a neve. Nos, x-nek nagyon tetszik y.(Erről y nem tud). Egy iskolába, évfolyamba járnak. Télen az egyik iskola rendezvényen,ami 3-6-ig tart y kihívja x-et a suli udvarára.( a suliban buli van, az udvaron sötétség). x teljesen meg van zavarodva hogy miért hívhatta vajon ki az a srác aki a legjobban tetszik neki. y elmondja hogy nagyon tetszik neki x. Ezek után x elmondhatatlanul boldog lett és y felajánlja, hogy járjanak. x megöleli y-t és kézen fogva a sráchoz mennek. Ugye tél van, hóesésben mennek a fiú házához.( az álmomban valamiért nincsenek szülők..) És a fiú látja hogy a lánynak a ruhája vizes, ezért ad neki egy pólót, pulcsit meg nadrágot. x fel sem tudja fogni mi történik vele..( tehát nagyon boldog, ugyanúgy, mint y is). ENNYI! vélemény?2013. okt. 11. 18:13
1/7 anonim válasza:
Tudat alatti szexuális vonzalom.Sőt, ahogy olvasom már tudat feletti is.
2/7 anonim válasza:
Te vagy az x, vagy kívülállóként nézted az eseményeket? Lehet, hogy lefekvés előtt nem kéne Szent Johannát olvasni. :)
3/7 A kérdező kommentje:
is-is. eleinte mintha én lettem volna x, de aztán minden megváltozott érzelmileg. ( SzJG-vel kapcsolatban, lebuktam.:DD haha nem) 1. nem volt semmi olyasmi, még csók se.
2013. okt. 11. 18:47
4/7 anonim válasza:
Én sem mondtam, hogy lett volna bármi is.Azt mondtam, hogy ez az álom a szexuális vonzalmat tükrözi vissza a srác iránt.
Akár tudat alatt, akár tudatosan, de ez tény.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti hogy, x-nek (aki a álomban mintha én lettem volna) tetszik y), a valóságban? és y-nak x tetszik a valóságban?
2013. okt. 12. 11:33
6/7 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy az álmodó tudat alatt szexuálisan vonzódik a sráchoz(szóval igen, tetszik neki).
De ez fordítva nem feltétlenül igaz, hiszen nem ő álmodott.
7/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi.:)
2013. okt. 12. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!