Lehetséges hogy volt egy ikertestvérem csak elvetették?
Nem hinném, hogy ikerrel kapcsolatos a dolog.
Édesanyádat valószínűleg amiatt nem kedveled, ahogy viselkedett veled. Egyébként a bátyáddal is ilyen volt?
Vagy jöhet előző életből is az ellenszenv, ezeket regressziós hipnózissal ki lehet deríteni, de általában nem elég egy ülés hozzá.
Én megértelek, és nem tartom butaságnak, amiket írsz. Nagyon sajnálom, hogy ilyen szeretetlenségben nőttél fel.
Van olyan, hogy egy meg nem született testvér nyomot hagy a kisgyerekben, és szerencsés ember, aki ezt nem érti, aki csak nevet ezen...
Ajánlok egy könyvet, ha nem lehet már rendelni, próbáld meg könyvtárból kivenni. Rengeteg választ fogsz találni a felvetett kérdéseidre.
Szerintem az elveszített kisebb testvéred hiányát érzed, de sajnos az is gyakori, hogy elhal egy ikertestvér (ha spontán történik, az is elég tragikus a megmaradt ikernek). Esetleg olvasd el Métneki Júlia: Ikrek könyve című könyvének ide vonatkozó részeit.
Nagyon átérzem, ami benned van, nekem is vannak ikreim, kiskoromban pedig elvetették egy kisebb testvéremet. Bizony, nagyon megváltozhat tőle a szülővel a kapcsolat, és sok egyéb... de ezeket a mély lelki dolgokat nem mindenki tudja átérezni (főleg, ha nekik nem is kell).
Csak az egyiket elvetetni?
Lehet hogy orvosilag megoldható de akkora veszélynek teszik ki a másik magzatot hogy nem hiszem hogy ezt orvos bevállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!