2 éve rohamaim vannak. Úgy kezdődik az egész, hogy a halálra gondolok, pontosabban milyen lesz az és mi lesz utánna. Ezután elkezd a testem remegni, sírok és van olyan is, hogy összeesek. Ezek a rohamok akkor jönnek ha egyedül vagyok. Mit egyek?
Próbálj meg megnyugodni.
A halál nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete, vagy folytatása.
Ha meghalsz, akkor egy szellem leszel, és utána dönthetsz, hogy vagy itt maradsz a Földön, vagy pedig tovább reinkarnálódsz, és tapasztalsz.
Amikor meghalsz, megszabadulsz minden testi fájdalomtól, és ha volt valamilyen betegséged, attól is. Mindentől, amiben a tested hátráltatott téged.
Persze, hogy akkor jönnek a rohamok, mikor egyedül vagy, mivel nincs aki elterelje a gondolataidat. Ezen rágódsz folyamatosan, elkezdesz gondolkodni rajta, hogy hol végzed stb. De csak a rosszra gondolsz, mivel a halálról mindenkinek az jut az eszébe, közben nem rossz dolog. Persze senki nem szereti itt hagyni a szeretteit, és sok szellem ezért is marad itt, a szerettek gyásza miatt, mert nem mind képes elengedni, de ha továbblépsz, akkor egy jobb és újabb kezdet vár rád, immár tapasztaltabban. :)
Legoman. Szabad megkérdeznem, hogy miért vagy ennyire biztos azokban a bizonyítatlan..khm...dolgokban amiket felsoroltál?
Semmi nincs a halál után..Ideje lenne elfogadni és élni amíg lehet..
Két okból is.
Egyik, hogy lehetetlen elképzelni a semmit.
A másik, hogy láttam dolgokat, amik alapján szinte lehetetlen, hogy ne legyen semmi a halál után.
Nem vagy ezzel egyedül. Minden ember tudja, hogy egyszer meg fog halni.
Nyugodj meg.
A neved alapján 18 éves vagy? Akkor tiéd a világ, indulj neki, vár az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!