Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Pszichopata vagyok, vagy...

Pszichopata vagyok, vagy nincs lelkem?

Figyelt kérdés
Egy-kétszer már előfordult, hogy egy-két családtag beadta a kulcsot, köztük olyan is, aki nagyon közel állt hozzám. Nos, mindenkit lesújtott ez a tragédia kivéve engem, egyáltalán nem éreztem gyászt nem is sírtam, még sose sírtam mindig hideg vagyok mindenkivel szemben. Amikor belegondoltam, hogy mennyire nyugodt tudok maradni minden helyzetben és nem érzek semmit ezzel kapcsolatban nagyon megijedtem és azóta sem hagy nyugodni ez a gondolat. Megnéztem egy tucatnyi tragikus filmet drámát, de semmit se éreztem. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mikor lettem ilyen hideg, és szerintem azzal lehet kapcsolatba, hogy 11-12 évesen beleestem egy árokban a temető mellett, amikor bújócskát játszottunk pár haverommal, aztán mikor magamhoz tértem valami megváltozott bennem, de nem tudnám megmondani, hogy mi. Erről viszont nem beszéltem soha senkinek. Nem tudom miért. Azóta, mintha kihalt volna belőlem az emberség. Mindent olyan könnyen veszek, hogy az már ijesztő, de más furcsaságok is történtek velem. Pár évvel ezelőtt volt egy autóbalesetem és beütöttem a fejem, és pár napig az egyik szemen vakító fényt láttam, aztán egyre jobban kezdett javulni a látásom, de nem teljesen, mert fura fényeket kezdtem látni az emberek körül, és tisztán kivehető árnyékokat. Egy idő után fájni szokott a fejem. Számtalanszor voltam kivizsgáláson, de semmi rendellenességet nem találtak nálam.
2015. dec. 30. 18:36
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nem tudok megváltozni, már próbáltam. És éppenséggel az a helyzet, hogy hirtelen nem tudok szubjektíven viszonyulni a másikhoz, csak utána jön a felismerés. Ha felvennék egy vidám álarcot az csak hazugság lenne, de amúgy se tudom magamat megjátszani. Olyan hideg vérű vagyok, hogy az már ijesztő. Pillanatok alatt képes vagyok megnyugodni bármilyen helyzetben, kivéve amikor provokálnak. Semmi nem érdekel csak a pénz se ünnep, se semmi. Most is ünnep van engem pedig egyáltalán nem érdekel. A múltkor például a környéken volt egy kamion baleset én pedig épp arra jártam, az egyik sofőr nagyon megsérült a tűzoltók vágták ki, akik arra jártak és látták mind megvoltak rémülve én pedig csak álltam ott és néztem, mint aki egy filmet néz. Fogtam magam és mentem bevásárolni. Kijöttem a boltból mentem és néztem csipszet majszolva. Odajött hozzám az egyik volt lány osztálytársam megkérdezte, hogy "téged ez nem zavar?" Mondtam neki, miért kéne, hogy zavarjon, sikoltoznom kéne? Már ott vannak a mentők és a tűzoltók, aztán tovább ettem a csipszem. Végül mosolyogva azt mondta nekem, hogy "te sosem változol". Én pedig csak annyit reagáltam, hogy ne fárassz már a hülye kérdéseiddel. Nem vagyok én mentős, legfeljebb annyit tehetek, hogy nézek, mint a mozikban.
2015. dec. 31. 11:09
 22/38 Legoman ***** válasza:

A hidegvérű harcos. Nem érdekli senki, és semmi csak a célja. Magányos szeret lenni, és csak előre néz, abban segít amiben tud, és nem tesz semmit se fölöslegesen. Csak a cél érdekli, és nem kötődik senki iránt.

Tudod mit, én nem foglak megváltoztatni.

A kamionosnál egyetértek veled, hogy minek kelljen megijedni, mikor nem te voltál ott, és már amúgy is van segítség.

Én azt mondom neked, hogy élj. Menj el és nézz szét a városban, a természetben, menj el nyaralni más helyekre, különböző országokba, és kapcsolódj ki. Pihend ki magad. :) Élvezd az életet.

Vagyis pihenj egyet. :)

2015. dec. 31. 11:22
 23/38 A kérdező kommentje:
Egyébként ők sem voltak jobbak nálam, mert csak nézelődni jöttek, és szép kis tömeg összegyűlt, hogy lássa a vérző sofőrt. Szánalmasnak tartom ezt a megjátszósdit, ezért sem tudok megváltozni és vidáman integetni. Pénzem pedig nincs nyaralásra meg ilyesmire.
2015. dec. 31. 11:30
 24/38 Legoman ***** válasza:

Pénz nélkül is lehet nyaralni, kikapcsolódni. :)

Nem kell hotelbe menni.

Menj el túrázni, biciklizni, menj el futni stb. Ezek nagyon jók arra, ha nyugis helyet szeretnél. :)

Vagy akár csak otthon. Edz otthon; írj könyvet; ha van valamilyen hangszer otthon, tanulj meg rajta játszani, vagy valami másikon; fess; rajzolj stb.

Számtalan dolog van, amiben fejlődhetsz, és amihez nem kell pénz. :) Esetleg csak egy nagyon kevés, amire azért tudsz költeni, mert nem drága, sőt olcsóak is. :)

Ezek is nyaralások, amiket ott felsoroltam, ugyanúgy kikapcsolódsz, és élvezed. Én mikor zenélek, akkor jól érzem magam, átadom magam a zenének, és olyan mintha valamilyen más helyen lennék, kellemes érzés. :)

2015. dec. 31. 12:04
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem szeretek túrázni pláne ilyen hidegben nincs kedvem. A bicikli sem az én világom, inkább szeretek gyalog közlekedni, mint buszozni vagy biciklizni. A futás sem a kedvenc kikapcsolódásom, az inkább fárasztó. Rajzolni szoktam, de még egy vidám képet sem rajzoltam. Én amolyan műszaki zseni vagyok ez az egyetlen, ami leköt egy darabig.
2015. dec. 31. 13:14
 26/38 Legoman ***** válasza:

Valami van, ami te vagy, amiben kitudsz bontakozni.

Miket szeretsz csinálni?

2015. dec. 31. 14:03
 27/38 A kérdező kommentje:
Például sokat szoktam pókerezni és más szerencsejátékot is űzök, emellett szeretem úgymond bizonyos helyeken ott hagyni a névjegyem, vagy másképp fogalmazva szeretek graffitizni. Szeretem az éjt, és szerintem lerobbant gépeket szerkentyűket javítani. Otthon a szobám ezekkel van tele. Számítógépes zseni vagyok, ezt általában az ismerősök szokták rólam mondani. Nagyon sok mindennel üzletelek. Adok-veszek-üzletelek. Számítógépekkel, mobiltelefonokkal és sok mással. Nagyon gyorsan pénzhez tudok jutni, de azt általában rögtön elköltöm. Minden könnyen jön és könnyen megy + titokban szeretem az állatokat is. Talán a hüllők jönnek be legjobban. Jobban leköt egy ismeretterjesztő film és természet film nézés, mint bármelyik mozifilm. Általában azok vége kiszámítható és sablonos.
2015. dec. 31. 14:40
 28/38 Legoman ***** válasza:

Nem rossz tevékenységek ezek, főleg ha jó vagy bennük. :)

Ha tudod a módját, hogy juss pénzhez, ha tudod, hogy mit szeretnél csinálni, akkor már van megélhetésed, és ha zseni vagy, akkor lesz is. :)

Mit csinálsz ma este? :D Miért nem mész el valakivel szórakozni egy kicsit éjfél előtt egy órával? :) Vagy petárdázni, tűzijátékozni? :D Jó buli lenne. :D

Van példaképed?

2015. dec. 31. 17:03
 29/38 A kérdező kommentje:
Jó pár ismerősöm van és barátom van, szóval egyedül ritkán vagyok. Nyilván ma pezsgőbontás lesz és utána nem tudom, majd benézek néhány ismerőshöz és utána eldöntöm. Biztos van egy világképem, de ezen még nem sokat gondolkodtam. van egy pár dolog, amiben hiszek látom és tapasztalom, emellett babonás is vagyok.
2015. dec. 31. 17:53
 30/38 Legoman ***** válasza:
Pedig soha nem árt, ha az ember tudja, hogy milyen is az élete. Szerintem egy lapra is lerajzolhatod az életedet, hogy mi hol van, hogy áll stb. Fesd meg képzeletben, a saját életed, akár utána le is rajzolhatod. :)
2015. dec. 31. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!