Pszichopata vagyok, vagy nincs lelkem?
A hidegvérű harcos. Nem érdekli senki, és semmi csak a célja. Magányos szeret lenni, és csak előre néz, abban segít amiben tud, és nem tesz semmit se fölöslegesen. Csak a cél érdekli, és nem kötődik senki iránt.
Tudod mit, én nem foglak megváltoztatni.
A kamionosnál egyetértek veled, hogy minek kelljen megijedni, mikor nem te voltál ott, és már amúgy is van segítség.
Én azt mondom neked, hogy élj. Menj el és nézz szét a városban, a természetben, menj el nyaralni más helyekre, különböző országokba, és kapcsolódj ki. Pihend ki magad. :) Élvezd az életet.
Vagyis pihenj egyet. :)
Pénz nélkül is lehet nyaralni, kikapcsolódni. :)
Nem kell hotelbe menni.
Menj el túrázni, biciklizni, menj el futni stb. Ezek nagyon jók arra, ha nyugis helyet szeretnél. :)
Vagy akár csak otthon. Edz otthon; írj könyvet; ha van valamilyen hangszer otthon, tanulj meg rajta játszani, vagy valami másikon; fess; rajzolj stb.
Számtalan dolog van, amiben fejlődhetsz, és amihez nem kell pénz. :) Esetleg csak egy nagyon kevés, amire azért tudsz költeni, mert nem drága, sőt olcsóak is. :)
Ezek is nyaralások, amiket ott felsoroltam, ugyanúgy kikapcsolódsz, és élvezed. Én mikor zenélek, akkor jól érzem magam, átadom magam a zenének, és olyan mintha valamilyen más helyen lennék, kellemes érzés. :)
Valami van, ami te vagy, amiben kitudsz bontakozni.
Miket szeretsz csinálni?
Nem rossz tevékenységek ezek, főleg ha jó vagy bennük. :)
Ha tudod a módját, hogy juss pénzhez, ha tudod, hogy mit szeretnél csinálni, akkor már van megélhetésed, és ha zseni vagy, akkor lesz is. :)
Mit csinálsz ma este? :D Miért nem mész el valakivel szórakozni egy kicsit éjfél előtt egy órával? :) Vagy petárdázni, tűzijátékozni? :D Jó buli lenne. :D
Van példaképed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!