Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Pszichopata vagyok, vagy...

Pszichopata vagyok, vagy nincs lelkem?

Figyelt kérdés
Egy-kétszer már előfordult, hogy egy-két családtag beadta a kulcsot, köztük olyan is, aki nagyon közel állt hozzám. Nos, mindenkit lesújtott ez a tragédia kivéve engem, egyáltalán nem éreztem gyászt nem is sírtam, még sose sírtam mindig hideg vagyok mindenkivel szemben. Amikor belegondoltam, hogy mennyire nyugodt tudok maradni minden helyzetben és nem érzek semmit ezzel kapcsolatban nagyon megijedtem és azóta sem hagy nyugodni ez a gondolat. Megnéztem egy tucatnyi tragikus filmet drámát, de semmit se éreztem. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mikor lettem ilyen hideg, és szerintem azzal lehet kapcsolatba, hogy 11-12 évesen beleestem egy árokban a temető mellett, amikor bújócskát játszottunk pár haverommal, aztán mikor magamhoz tértem valami megváltozott bennem, de nem tudnám megmondani, hogy mi. Erről viszont nem beszéltem soha senkinek. Nem tudom miért. Azóta, mintha kihalt volna belőlem az emberség. Mindent olyan könnyen veszek, hogy az már ijesztő, de más furcsaságok is történtek velem. Pár évvel ezelőtt volt egy autóbalesetem és beütöttem a fejem, és pár napig az egyik szemen vakító fényt láttam, aztán egyre jobban kezdett javulni a látásom, de nem teljesen, mert fura fényeket kezdtem látni az emberek körül, és tisztán kivehető árnyékokat. Egy idő után fájni szokott a fejem. Számtalanszor voltam kivizsgáláson, de semmi rendellenességet nem találtak nálam.
2015. dec. 30. 18:36
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Nos, trollkondás, ha felmerül benned a kérdés, hogy pszichopata vagy-e és ennyire aggaszt, akkor valószínűleg nem vagy az :D
2015. dec. 30. 18:41
 2/38 Duenna ***** válasza:
0%
semmi baj nincs veled. Látod az emberek körül az aurát. Ez jó dolog. Fejlesztened kellene ezt a képességedet. Keress rá: auralátás.
2015. dec. 30. 18:53
 3/38 anonim ***** válasza:

"nagyon megijedtem és azóta sem hagy nyugodni ez a gondolat."

nem vagy pszichopata mivel egy pszichopata meg sem ijed! :)))

Az elfojtásaidat kell felszabadítani...

2015. dec. 30. 19:03
 4/38 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek semmilyen elfolytásaim, egyszerüen csak olyan vagyok, mint egy zombi. Semmi nem tud meghatni és mindent könnyedén veszek, és könnyen túlteszem magam mindenen. A viselkedésem is olyan nyugodt, hogy az már ijesztő, de ha bepipulok gúnyosan válaszolok mindenre és nagyon flegma stílusom van akkor. Ez régebben például nem így volt nagyon életvidám voltam, mostanra viszont egy élőhalott vagyok. Miután beestem az árokba pár perc múlva felálltam és megtalált az egyik haverom és mondta, hogy most én vagyok a hunyó. Erre én azt válaszoltam, hogy "én számolok százig, addig te jól búj el." Nos, úgy csináltam, mintha számolnék, de közben fogtam magam és hazamentem. Aztán úgy 2-3 óra múlva jött nálunk pár haverommal, hogy jól rászedtem, én viszont annyit mondtam neki, hogy "ne fárassz a hülyeségeiddel, majd megy a nagyapám és megkeres". Szóval ez így megy már nagyon régóta, és nem tudom ellene mit tenni, ilyen vagyok és kész. Aztán jött a baleset, és nagyon megijedtem, amikor csak fényességet láttam, de pár pillanat alatt áttettem magamat rajta. Azóta fényeket láttok az emberek körül és árnyékokat, de csak az egyik szememmel. Ebben az a poén, hogy még este is látom ezeket, ha le van kapcsolva a villany akkor is. Itt is úgy regisztráltam, hogy beírtam valami hülyeséget, oszt jó van. Nem érdekel senki sorsa, még magamat is képes vagyok figyelmen kívül hagyni. Párszor szoktam poénkodni, de nem mintha nevetnék is. Mindenféle hülyeségekben hiszek, amiben más nem, de ezekről általában nem szoktam beszélni. Abban is hiszek, hogy nincs lelkem, mert nincs bennem semmi emberség. Pszichológushoz is jártam (nem, mintha szerettem volna), de ő azt mondta nekem, hogy zárkózott vagyok, viszont ezen kívül nincs semmi bajom. :P
2015. dec. 30. 20:02
 5/38 Legoman ***** válasza:

Nem vagy pszichopata, és lelked is van. Efelől megnyugtatlak. :)

Nem lehet, hogy sérült valami az agyban, mikor beleestél abba az árokba? Egy kis ütődés lehet elég volt neki, hogy az érzelemközpont ne működjön rendesen.

Menj vissza az árokhoz, és keresd meg hova estél. Próbálj meg visszaemlékezni, hogy mire eshettél rá, és hol üthetted be a fejed. Ezek alapján vizsgáld meg, hogy az agy mely funkciót lát el azon a részen.

Ha ez kilőttük, akkor gondolkozhatunk más válaszon, de egyenlőre nem akarok még belebonyolódni az aurába, és egyéb dolgokba, bár a második esetedre én is az aurát mondanám.

Esetleg még menj el valahova ördögűzésre. Ha rád ragadt valaki, és annak a személyiségét vetted át, akkor egy gyors ördögűzés megoldja a problémát. :)

2015. dec. 30. 20:12
 6/38 A kérdező kommentje:
Egy nagy ütést kaptam a fejemre. Akkoriban valamilyen csövet akartak leásni át az autópályán, én pedig oda estem bele, viszont azóta az már nincs meg, mert beásták. Nem hiszem, hogy ördögűzés kéne nekem és számtalan vizsgálaton vagyok túl, mert mindenki észre vette rajtam a drasztikus változást, de nem találtak rendellenességet. Aztán azt hitték, hogy agydaganatom van a fejfájások miatt, de nem találtak nálam ilyesmit. Ha fájni szokott a fejem felveszem a szemkötőt és elmúlik percek alatt.
2015. dec. 30. 20:39
 7/38 A kérdező kommentje:
Egyébként, amikor fájni kezd a fejem az egyik szemem bevörösödik, és néha elered az orrom vére és az egyik bal kezem teljesen hideg lesz, ezért is vagyok túl számtalan vizsgálaton. Sokszor álmodom magammal, hogy a tükörbe nézek és más valaki néz vissza rám.
2015. dec. 30. 20:50
 8/38 anonim ***** válasza:
Összekevered a dolgokat. A pszichopata pontosan úgy cselekszik, ahogyan az általában elvárható: gyász esetén könnyeket hullat. Az persze lehetséges, hogy valami enyhe agyi trauma, netán vérzés is bekövetkezett nálad, csak éppen a jelenlegi módszerekkel nem lehet kimutatni. Ha a bevérzés környéke bizonyos érzelmek feldolgozására szolgáló agyterület, akkor lehetséges személyiségváltozás.
2015. dec. 30. 20:51
 9/38 anonim ***** válasza:

"Nekem nincsenek semmilyen elfolytásaim, egyszerüen csak olyan vagyok, mint egy zombi."

a fojtás pontos j... :))))

másrészt azt te csak hiszed... Mindenkinek vannak, úgy látszik neked több.

2015. dec. 30. 20:56
 10/38 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy pszichopata vagy e, vagy van e bármilyen pszichés kórképed, de lelked az biztosan van, efelől megnyugodhatsz.
2015. dec. 30. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!