Pszichopata vagyok, vagy nincs lelkem?
"nagyon megijedtem és azóta sem hagy nyugodni ez a gondolat."
nem vagy pszichopata mivel egy pszichopata meg sem ijed! :)))
Az elfojtásaidat kell felszabadítani...
Nem vagy pszichopata, és lelked is van. Efelől megnyugtatlak. :)
Nem lehet, hogy sérült valami az agyban, mikor beleestél abba az árokba? Egy kis ütődés lehet elég volt neki, hogy az érzelemközpont ne működjön rendesen.
Menj vissza az árokhoz, és keresd meg hova estél. Próbálj meg visszaemlékezni, hogy mire eshettél rá, és hol üthetted be a fejed. Ezek alapján vizsgáld meg, hogy az agy mely funkciót lát el azon a részen.
Ha ez kilőttük, akkor gondolkozhatunk más válaszon, de egyenlőre nem akarok még belebonyolódni az aurába, és egyéb dolgokba, bár a második esetedre én is az aurát mondanám.
Esetleg még menj el valahova ördögűzésre. Ha rád ragadt valaki, és annak a személyiségét vetted át, akkor egy gyors ördögűzés megoldja a problémát. :)
"Nekem nincsenek semmilyen elfolytásaim, egyszerüen csak olyan vagyok, mint egy zombi."
a fojtás pontos j... :))))
másrészt azt te csak hiszed... Mindenkinek vannak, úgy látszik neked több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!