Pszichopata vagyok, vagy nincs lelkem?
#10 Ezek szerint nem kizárt, hogy pszichopata is vagyok?
#9 Akkor mondjuk úgy, hogy nem tudok ilyesmiről.
Egyébként volt régen olyan is, hogy a suliban jól felhúztak és ültem a padban közben fájni kezdett a fejem, de nagyon mérges voltam, és nem csináltam semmit, csak ültem padban egyre fényesebbnek tűnt minden, aztán eleredt az orrom vére, közben a mellettem ülő társam mondta nekem, hogy a szemgolyóm teljesen bevérzett, jól vagyok? Majd elájultam, aztán a mentőben tértem magamhoz. De még egyszer sem sikerült az orvosoknak nyakon csípni ezt a roham akármicsodát. Van erre valami erre utaló betegség?
Nekem úgy tűnik te nagyon szeretnél antiszociális személyiségzavarban szenvedni. Különlegesnek akarod érezni magad vagy mi?
Pszichológus is, mi is elmondtuk neked, nincs semmi bajod.
Akkor maradunk ott, hogy sérülés érte az agyad. Látatlanban nehezebb segíteni, mivel nem ismerlek, és egy kérdés, valamint a leírás alapján kell döntenünk.
Próbáld kontrollálni magad, hogy ne fájjon a fejed.
Kezdj el meditálni, és ürítsd ki a fejed minden gondolattól.
Próbálj meg ráhangolódni a lelkedre. Hangolódj rá, és érezd a lelked, hogy az te vagy. Engedd meg az élményeknek, érzéseknek, hogy átjárjanak. Még ha rossz élmények is. Ne csak nézd, hanem érezd is őket.
Nézz meg egy videót, filmet. Érezd át, hogy min megy végig a szereplő, de ne erőlködj, csak érezd.
Ezzel most arra akarok kilyukadni, hogy meg kell próbálnunk regenerálni a sérült területet, vagy a lelkedre rákapcsolódva érezd az érzelmeket.
Még ha regenerálni nem is sikerülne, de talán az agyban létre tudnánk hozni benned egy új érzelemközpontot. Vagyis megtanítjuk az agynak, hogy mi is az érzelem.
Megtanítjuk neki, hogy mi a boldogság, a gyász, a szomorúság, az adakozás, a szerelem, a csalódás, az öröm, a szeretet stb.
Szerintem kezdek rájönni a dolgokra.
Ha hidegen hagy, akkor miért mentél el a temetőbe?
Volt benned mégis érzelem, és van is!
Rosszul esett, amiért nem sírtál érte, nemde? És sajnáltad a dolgot, ezért verted bele a fejed a sírkőbe, vagyis mintha azt mondtad volna:
"Hogy lehetek ennyire érzéketlen, hogy még az unokatesóm halála sem visel meg! Ez nem lehet!"
Majd visszakapcsoltál, és azt mondtad:
"ha menni kell, akkor menni kell"
Van benned érzelem, csak elnyomod őket valamiért.
Próbáltál már tőle bocsánatot kérni?
Tényleg szívből jövő bocsánatot. Vegyél egy szál virágot, és vidd ki a sírra, és kérj tőle bocsánatot. Ha valami olyat mondasz, ami tényleg olyan hogy érzéketlen, akkor csak kérj azért is bocsánatot.
Tudom, hogy nem lesz könnyű, de próbáld meg. Veszteni nem vesztesz vele, és lehet, hogy te is jobban leszel. :)
Talán még azt tudom javasolni, hogy változtasd meg a stílusod.
Szóval ne úgy viselkedj, mint ahogy a kutyáddal is tetted, hanem ha meghal, akkor normálisan temesd el. Nem kell érzésnek lennie benned, csak tiszteld meg. :)
Azt akarom mondani, hogy válogasd meg a szavaid, hogy mit mondasz. Tudom, hogy hidegen hagy, hogy ki mit gondol rólad, de elfognak tőled távolodni, és elfogsz mindenkit veszteni, aki szeret téged, és segít neked a környezetedben.
A stíluson tudsz változtatni, még ha nehezedre is esik, de próbáld meg. :)
A kimondott szót követi a tett, ha nincs tett, akkor hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!