Igaz, hogy az ikreknek egy lelkük van?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogyha ez igaz lehet és én valamilyen bűnt követtek el, akkor az iker tesóm helyettem leülhetné a rám kiszabott büntetés. Mert ugye egy lélek vagyunk, így mindegy melyikünk megy börtönben, mert a karma törvénye szerint én meg fogok bűnhödni a tesóm által és neki is nagy élmény lesz oda bent. Na meg arra gondoltam, hogy ez idő alatt én át veszem a helyét.2015. nov. 9. 15:43
11/14 Legoman válasza:
Beküldheted magad helyett a sittre, de a karma nagyon sok mindenre képes, és ő nem test, hanem lélek alapján ismeri fel az embert.
12/14 Fish1 válasza:
Szerintem kamu a kérdés.
Ennek ellenére megjegyezném, hogy az, hogy helyetted bűnhődjön bárki is, annyit jelent, hogy nem vállalod a tetteidért a következményeket. Vagyis hárítod a felelősséget. Ami aztán majd többféle formában jól visszaüt.
13/14 anonim válasza:
Minden lélek "testvér", mert egy teremtő Istentől származunk.
A KARMA nem büntet és nem jutalmaz, kiegyenlít. Nem lehet " elbújni" előle, nem lehet "átverni".
Mindenki felelős a tetteiért. Az embereket be lehet csapni, meg lehet téveszteni, de a következményekért mindenki személyesen felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!