Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz, hogy az ikreknek egy...

Igaz, hogy az ikreknek egy lelkük van?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogyha ez igaz lehet és én valamilyen bűnt követtek el, akkor az iker tesóm helyettem leülhetné a rám kiszabott büntetés. Mert ugye egy lélek vagyunk, így mindegy melyikünk megy börtönben, mert a karma törvénye szerint én meg fogok bűnhödni a tesóm által és neki is nagy élmény lesz oda bent. Na meg arra gondoltam, hogy ez idő alatt én át veszem a helyét.

2015. nov. 9. 15:43
1 2
 11/14 Legoman ***** válasza:
100%
Beküldheted magad helyett a sittre, de a karma nagyon sok mindenre képes, és ő nem test, hanem lélek alapján ismeri fel az embert.
2015. nov. 9. 20:25
 12/14 Fish1 ***** válasza:
100%

Szerintem kamu a kérdés.

Ennek ellenére megjegyezném, hogy az, hogy helyetted bűnhődjön bárki is, annyit jelent, hogy nem vállalod a tetteidért a következményeket. Vagyis hárítod a felelősséget. Ami aztán majd többféle formában jól visszaüt.

2015. nov. 10. 01:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Minden lélek "testvér", mert egy teremtő Istentől származunk.

A KARMA nem büntet és nem jutalmaz, kiegyenlít. Nem lehet " elbújni" előle, nem lehet "átverni".

Mindenki felelős a tetteiért. Az embereket be lehet csapni, meg lehet téveszteni, de a következményekért mindenki személyesen felelős.

2019. dec. 2. 12:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora hülye vagy.
2021. márc. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!