Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz, hogy az ikreknek egy...

Igaz, hogy az ikreknek egy lelkük van?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogyha ez igaz lehet és én valamilyen bűnt követtek el, akkor az iker tesóm helyettem leülhetné a rám kiszabott büntetés. Mert ugye egy lélek vagyunk, így mindegy melyikünk megy börtönben, mert a karma törvénye szerint én meg fogok bűnhödni a tesóm által és neki is nagy élmény lesz oda bent. Na meg arra gondoltam, hogy ez idő alatt én át veszem a helyét.

2015. nov. 9. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 9. 15:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Miért nem?!
2015. nov. 9. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
És a sziámi ikreknek?
2015. nov. 9. 16:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a sziámi ikreket.
2015. nov. 9. 16:34
 5/14 Legoman ***** válasza:
100%

Nincs egy lelkük az ikreknek.

Két külön test, két külön lélek.

Az más dolog, hogy a test azonos, de a lélek már nem biztos.

Egy testben csak egy lélek lehet, és ő nem fog helyetted bűnhődni.

2015. nov. 9. 16:35
 6/14 Ozmium42 ***** válasza:
4%
Egy lelkük sincs.
2015. nov. 9. 18:19
 7/14 A kérdező kommentje:
De miért nem bűnhődhet helyettem? Még, ha nem is vagyunk egy lélek tesók vagyunk, és ezt megtehetné értem a pár perccel idősebb bátyáért, nem?
2015. nov. 9. 19:10
 8/14 anonim válasza:

ha ket kulon helyisegben vagytok es egyikotoket megsertik, akkor az a masiknak ugyanugy faj? talan megerzed, de nem ugyanugy faj.

miert kellene, hogy a te buneidert o lakoljon? Es neki ez miert lenne jo? ("es neki is nagy elmeny lenne oda bent")

igazabol nincs ikertesod, ugye? akkor nem kerdeznel ilyen kamut...

2015. nov. 9. 19:14
 9/14 Legoman ***** válasza:
100%

Ezt nem ő dönti el, hogy ki bűnhődik.

A karmát nem érdekli, hogy ő felvállalja helyetted a bűneit, mert attól még te követted el azokat, és a karma ezzel nem fog foglalkozni.

2015. nov. 9. 19:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Én nem érzek semmit, amikor megsérül meg nincs is köztünk olyan nagy testvéri kapocs, viszont sokszor kihúztam a szarból és úgy gondolom ideje törleszteni, mert semmit se adnak ingyen. És miért ne ülhetne helyettem? A karmát simán át tudjuk verni, mert nagyon hasonlítunk egymásra, csak én szebb vagyok. És aggódnia sem kell semmiért, majd addig át veszem a helyét ő pedig az enyémet a sitten. Nem olyan rossz hely az. Van ott minden ingyen kaja pia és ingyenes szállás.
2015. nov. 9. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!