Mi lehet a 9:11 jelentése?
Figyelt kérdés
Több éve "üldöz" a szám. Régebben sokszor ekkor ébredtem fel, 9:11-kor szinte mindig rápillantok az órára, van hogy 1 nap csak kétszer néztem rá a telefon kijelzőjére hogy mennyi is az idő de akkor az a két időpont szinte biztos h 9:11 és 19:11 volt. Egy idő után nagyon furcsa érzés. Lehetséges hogy véletlen? De ilyen sokszor?
Az a gond hogy nem tudok hozzá nagy történéseket kötni. (A mai 9:11 adagom pl: A volt párom ekkor látta a válaszom facebookon.)
Mit üzenhet egy időpont vagy egy szám valakinek?
Van másnak is tapasztalata hasonlóval?
2015. okt. 30. 13:32
31/39 Zol-Ka válasza:
Szia!Látom már két év eltelt az utolsó bejegyzés óta.Nekem most jött el az a pont,hogy elkezdjek nyomozni a szám jelentése után,mert kezd zavarni.Pár éve kezdődött és szinte minden nap látom.Azt hittem,hogy egyedül vagyok ezzel és nagyon örülök,hogy mások is benne vannak ebben.Én csak az órában látom szinte minden nap a 9:11-et és biztos vagyok abban már,hogy jelent valamit.Komolyan mondom,hogy nem foglalkoztam vele idáig,csak egy érdekes véletlennek tartottam.éveken át ez nem lehet véletlen.Azt is mondhatnák a szkeptikusok,hogy foglalkozom vele és bebeszélem magamnak,de akkor ennyi erővel bármelyik szám lehetne és most,hogy olvasom,nem csak én vagyok így ezzel a számmal.Azt még hozzá tenném,hogy a munkám során találkozok vele úgy naponta,hogy nincs időm ezzel foglalkozni,teljesen máshol kell járnia a gondolataimnak,koncentrációval jár a munkám.De miért pont ez a szám? Mit jelent?Miért látjuk napi szinten?
32/39 anonim válasza:
Sziasztok nálam ma jött el az idő hogy utánna nézzek a 911 számkombinácio jelentésének, mert már nagyon feltűnő volt ahhoz hogy random helyeken véletlenül bukkanjon fel évek óta ahogyan írták a többiek is előttem:rendszámokon telefonszámokban, bármilyen kijelzőn, számlákon stb... Tegnap utánna is néztem kicsit a dolognak egy cikkben,és érdekes dolgokat lehetett ott olvasni erről a jelenségről (teszem hozzá én is szkeptikusan álltam mindig ehhez a dologhoz, évekig nem tulajdonítottam jelentőséget neki igazából ma sem jelent úgy semmit) 4-5 éve tart a dolog nálam és tegnap este azt olvastam egy cikkben hogy ez egy úgynevezett ANGYAL SZÁM ezzel a kulcsszóval sok hasonló cikket lehet találni róla a googl-n.El kell olvasni párat és mindenki el döntheti hisz e benne vagy sem. Érdekelne a kérdés írója meg tudott e valami konkrétabbat a 911szám kombinációról 2015 óta, látja e azóta is rendszeresen?
34/39 Renáta9094 válasza:
Sziasztok. Évek óta kísért engem is a 9:11 illetve a 9:09. Én oly annyira nem figyelem ezeket a számokat, hogy “csak” az órán látom, DE mindennap. Vagy ekkor vagy akkor nézek rá az órára. Én is most kezdtem el “kutakodni”, hogy mit is jelenthet?! Nem tudom már azt sem, hogy keressek rá. Valakinek azóta van több infója ezekkel a számokkal kapcsolatban? Remélem valki még olvassa. Sziasztok.
35/39 Lyoni válasza:
Szia
Én itt vagyok de semmit nem találtam
36/39 anonim válasza:
Szia, 7 éve írtál az érintett témában. Nálam most kezdődik. Az életedben jelentkezett változás?
37/39 anonim válasza:
Essen sem irt eddig kielégítő választ…
38/39 anonim válasza:
Mint pl a 9:11 az 9+(1+1)=9+2=11; 1+1=2
Vagy valami hasonló okosság és a számmisztika 2es számát kell megnézni.
39/39 anonim válasza:
Ez a 9:11 nekem is furcsa. Mostanában nekem is ez jelenik meg legtöbbször órán, de telefonszámban is,stb. Semmi hozzá köthető dolgom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!