Mi lehet a 9:11 jelentése?
Több éve "üldöz" a szám. Régebben sokszor ekkor ébredtem fel, 9:11-kor szinte mindig rápillantok az órára, van hogy 1 nap csak kétszer néztem rá a telefon kijelzőjére hogy mennyi is az idő de akkor az a két időpont szinte biztos h 9:11 és 19:11 volt. Egy idő után nagyon furcsa érzés. Lehetséges hogy véletlen? De ilyen sokszor?
Az a gond hogy nem tudok hozzá nagy történéseket kötni. (A mai 9:11 adagom pl: A volt párom ekkor látta a válaszom facebookon.)
Mit üzenhet egy időpont vagy egy szám valakinek?
Van másnak is tapasztalata hasonlóval?
Túlságosan odafigyelsz rá. Engem a 44-es szám üldöz. Mindig akkor nézek az órára amikor 6:44, 7:44 satöbbi van.
Renszámokba is gyakran látom stb :)
Tudom hogy segélyhívó, tudom hogyan kapcsolódik a terrortámadáshoz.
Engem inkább az érdekelne hogy egy átlagos ember életében milyen jelentősége lehet? Mert azon kívül hogy megjátszom a lottón nem sok ötletem támadt...
Pedig #2-esnek és #6-osnak van igaza, akármennyire is próbálod meggyőzni magadat az ellenkezőjéről. Ha statisztikát készítenél, hogy hány NEM 9:11-et látsz a 9:11-ekhez képest, könnyen megbizonyosodhatnál :) Egyszerűen ami nem 9:11, arra nem figyelsz fel, ennyi.
Én a 251-es számmal vagyok ugyanígy. Vagy 10 évvel ezelőtt sokat jelentett nekem ez a szám, de azóta is meglepően gyakran figyelek fel rá. Pedig nem fordul elő sűrűbben, mint bármely másik háromjegyű szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!