Mi lehet a 9:11 jelentése?
Több éve "üldöz" a szám. Régebben sokszor ekkor ébredtem fel, 9:11-kor szinte mindig rápillantok az órára, van hogy 1 nap csak kétszer néztem rá a telefon kijelzőjére hogy mennyi is az idő de akkor az a két időpont szinte biztos h 9:11 és 19:11 volt. Egy idő után nagyon furcsa érzés. Lehetséges hogy véletlen? De ilyen sokszor?
Az a gond hogy nem tudok hozzá nagy történéseket kötni. (A mai 9:11 adagom pl: A volt párom ekkor látta a válaszom facebookon.)
Mit üzenhet egy időpont vagy egy szám valakinek?
Van másnak is tapasztalata hasonlóval?
Ne értsetek félre. Én most senkit nem szeretnék meggyőzni az igazamról.
Olyan ember válaszára várok továbbra is aki elhiszi amit leírtam (azt hogy ez a szám furcsamód sokkal gyakrabban megjelenik mint a többi és nem agyszüleményről van szó) és arra reagál. :)
A 2001. szeptember 11-ei terrortámadások
(gyakori rövidítése: 9/11, ami a szeptember 11-ei dátum amerikai írásmódja;
kimondva: szeptember tizenegy)
Továbbá a "911" segélyhívó szám is náluk.
Mindenki figyelmét felhívnám hogy az EZOTÉRIA kategória egyik kérdésére válaszolt!
Aki elzárkózik az ilyesmitől, vagy akár kivételesen most csak az én kérdésemtől, nem kell rá válaszolni!!! Nem egy vitatémát hoztam fel amit meg kéne beszélnünk, létezik - nem létezik... Én nem próbáltam, nem is fogok meggyőzni bárkit is.
Csupán reméltem hogy forognak itt számmisztikában jártas vagy érdeklődő emberek, akik válaszolnak a kérdésemre.
Az a butaság amit én írtam mert kíváncsi voltam egy dolgot más aspektusból is látni, vagy az hogy egy ember a számítógép előtt ülve más értelmi képességét kritizálja, anélkül hogy ismerné, vagy bármi lényegeset is tudna róla?
Azok után hogy diszkréten leírtam hogy nem vagyok kíváncsi a véleményére.
Ez van. Fel lehet dolgozni, és válaszolgatni a többi ezer kérdésre ha unatkozol. Köszönöm.
És külön köszönet, akik megértették mire is vagyok kíváncsi és próbáltak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!