Mi lehet a 9:11 jelentése?
Több éve "üldöz" a szám. Régebben sokszor ekkor ébredtem fel, 9:11-kor szinte mindig rápillantok az órára, van hogy 1 nap csak kétszer néztem rá a telefon kijelzőjére hogy mennyi is az idő de akkor az a két időpont szinte biztos h 9:11 és 19:11 volt. Egy idő után nagyon furcsa érzés. Lehetséges hogy véletlen? De ilyen sokszor?
Az a gond hogy nem tudok hozzá nagy történéseket kötni. (A mai 9:11 adagom pl: A volt párom ekkor látta a válaszom facebookon.)
Mit üzenhet egy időpont vagy egy szám valakinek?
Van másnak is tapasztalata hasonlóval?
Szia!
Velem is sokszor megtörténik ez a 911.
Pl. ma úgy 15x láttam. Rendszámon,Kódokon,Termékeken,STB STB..
Erre kelek naponta, akár hova fordulok mindig szembe jön velem ez a szám..
És néha én is felteszem a kérdést, vajon mit jelenthet??
Én szintén 5-6 évvel ezelőtt figyeltem fel erre a jelenségre és azóta naponta többször találkozok ezzel a számmal. Nem csak időpont hanem bárhol bármilyen számlálón mosógép,mikrosütő, nyugtán vásárlás időpontja, termékeken, utcán valahol teljesen véletlen odapillantok.
Nem hiszek az ilyesmibe de ez már nem lehet véletlen valamit biztos jelent.
Nem keresem ezt a számot nem berögződés valahol mindig megjelenik és csak csodálkozok hogy már megint.
Velem is ugyanez történik már egy ideje, és hidd el, egyáltalán nem egyedi, és nem is megmagyarázhatatlan. Pontosan 2 éve kezdődött nálam, azóta van, hogy hónapokig semmi, aztán jön egy hullám, amikor folyamatosan ezt látom, pedig nem koncentrálok rá, ha valaki azt gondolná, hogy ezt a tudatommal vonzom be, erről szó sincs, én jobban meg szoktam lepődni, nem hogy figyelném a rendszámokat, hogy na, most mikor látom újra. Először én is azt hittem véletlen, aztán már zavarba ejtően sok helyen láttam (óra, rendszám, busz sorszáma, stb) , rengeteg helyen.
De ilyenkor mindig tudom,hogy oda kell figyelnem a belső dolgaimra. A gondolataimra, az érzéseimre, saját magamra. Ezek jó jelek, ideje új ajtókat kinyitni, elengedni a régit, és befogadni az újat. És odafigyelni kicsit jobban magadra!
Én is hullámokban látom ezt a szám kombinációt, előjön néha hetekre. Leginkább az órákon: 9:11, de 19:11 is erőteljesen "megjelenik". Erőteljesen, tehát mintegy figyelem felkeltőként. Általában a rossz dolgok előtt ill. közben, pl. egészségi problémák a párkapcsolati gondok esetén stb.
Ez valami figyelmeztetés lehet amit valaki küld nekünk, és erre oda is kell szerintem figyelni. Nemrég a nővérem lett nagyon beteg és az előtt, illetve most a gyógyulása alatt is előjön a 9:11, de nekem is párkapcsolati problémáim lettek egy időben a betegségével. Mind két nagy probléma már kezd megoldódni, de még mindig látom a 9:11 számot szóval valami még folyamatban... Gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!