Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha egy...

Ti mit tennétek, ha egy elhagyatott épületben sétálnátok, és (valami történik)?

Figyelt kérdés
Megjelenne egy ember veletek szemben. Egy átlagember. Csak ti 2 en lennétek ott. Nem éreznéd magad kínosan? Egyikőtök sem számított volna a másikra. Én mennék épületeket feltárni de olyan...izé lenne ha velem szembe jönne valaki, bár erre kicsi az esély. Elhagyatott, romos épületekre gondolok.
2015. okt. 26. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ h csaj vagy pasi?
2015. okt. 26. 16:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Akármelyik lehet.
2015. okt. 26. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Óvatos lennék, hátha ki akarna rabolni, figyelném a mozdulatait. Odaköszönnék neki, és ha nem csinálna semmi rosszat, akkor mennék tovább a dolgomra.
2015. okt. 26. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Hirtelen ilyesztő üvöltésbe kezdenék,össze vissza csapkodnék, és rohannák igy felé.
2015. okt. 26. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Én voltam üres laktanyánál biztonsági őr, és az ilyenek miatt mindig sok dolgom volt...párat fel is kellett jelenteni. Egyszerűen az ilyen emberekkel az a probléma hogy nem értik meg hogy nem véletlenül van lezárva, bezárva, őrizve egy adott objektum. Olyan rossz statikai állapotban vannak az elhagyatott épületek ami balesetveszélyes. Engem többen le akartak fizetni de nem sikerült nekik. Egyszer meg egy srácra esett egy deszka aztán meg sírt...
2015. okt. 26. 16:45
 6/11 A kérdező kommentje:
5: Respect!
2015. okt. 26. 17:24
 7/11 Fish1 ***** válasza:

Megkérdezném tőle meglepett fejjel: - Te látsz engem? :O :O :)

Amúgy semmit. Ha azt látnám, hogy egy hajléktalan és beköltözött oda, akkor vagy elhagynám az épületet, vagy megkérdezném, hogy szétnézhetek-e pl. fotózás céljából, ha barátságtalan, akkor lelépnék.

Ha ugyanolyan céllal érkezett, mint én, akkor beszélgetnék vele akár.

2015. okt. 26. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy csinálnék mintha nem látnám és szellemest játszanék vele. :D
2015. okt. 26. 20:00
 9/11 Ratatamm ***** válasza:
Összegöngyölödnék magzatpózba és üvöltenék,hogy Nee,hagyj már végre békén,tűnj már innen!. Aztán hangosan vihogva rohangálnék körbe-körbe,majd elsétálnék.
2015. okt. 26. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
XD
2015. okt. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!