Ha egy elhagyatott épületben kellene megtalálnom egy megszámozott szobát, táblák nélül, valahogy agykontrollal megkereshetem?
Figyelt kérdés
Jártam már e helyen,és meg kell találnom egy megszámozott szobát,csak egyetlen egy tábla és ajtó sincs,így nemtudom hogy melyik emeleten és hogy hol van.Agykontrollal vagy hasonlóval meg tudom találni?2015. szept. 26. 17:26
1/6 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha az épület tervrajzot/alaprajzot megkeresed hozzá.
2/6 anonim válasza:
Az agykontrollal nem tudsz megtalálni olyasmit, amiről tudat alatt, vagy tudatosan nem rendelkezel információval. Ha a szobák számozásáról nincs semmilyen információd, akkor agykontrollal nem tudod megtalálni.
3/6 anonim válasza:
Csak nem a 101-es szobát keresed? Ne akard megtalálni!!!
5/6 anonim válasza:
Hülyeség. Ha meg van számozva, az jelezve van. Ha nincs tábla, nincs számozás sem. Logikus gondolkodás luxus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!