Nem szkeptikusok, ti hisztek abban, hogy agykontrollal meg lehet változtatni a szem színét, vagy a haj színét?
Trollok neeeeee, de ez úgyis lehetetlen kérés számukra, úghogy ha már idepofátlankodtok, legalább vicceset légyszi.
Az igazi válaszolók priviben írják meg, köszi
Erre nem válasz, csak ide kapcsolódik: kis koromban (6-7 évesen) középbarna színű hajam volt, és mindig azt mondtam, hogy feketét szeretnék. Azóta teljesen feketére sötétedett.
De ez legfeljebb tudatalatti mechanizmus lehetett, nem tudatos.
Ha belső teológiai vitákat akarsz az egyházaddal, lécci ne itt csináld, hanem a templomotokban!
Te is nagyon jól tudod hogy a fenti dolog a valásgban lehetetlen, pont azért kötötted ki hogy csak szektatagok válaszát akarod.
Sima agykontrollal? O.o
Talán hajfestékkel, esetleg kontaktlencsével. Egyébként én is akartam alacsonyabb lenni agykontrollal, de sajnos van, amin ez sem segíthet. Ne értsd félre, nem arról van szó, hogy nem hiszek benne, de ez már tényleg túlzás. xddd
Van egy ismerősöm, a Feri. Roma pali és azt mesélte, hogy Ő valamikor szőkésbarna srác volt. Aztán motorbalesete volt és utána full vörös pali lett belőle. Most meg idősebb korára lám bebarnult a bőre és a jelenlegi fekete haja elkezdett őszülni.
Na ezt csináljátok utána ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!