Nem szkeptikusok, ti hisztek abban, hogy agykontrollal meg lehet változtatni a szem színét, vagy a haj színét?
Trollok neeeeee, de ez úgyis lehetetlen kérés számukra, úghogy ha már idepofátlankodtok, legalább vicceset légyszi.
Az igazi válaszolók priviben írják meg, köszi
A haj szinét IGEN!
Koncentrálj arra, hogy élj hosszú életet, ha megvalósul és közben nem kopaszodsz meg, hajad szine fehérre változik!
én hiszek ezekbe a dolgokba, igen, mindig azt képzelem, hogy egészséges és hosszú életű leszek. azóta szedtem magamra pár kilót, sokkal jobban nézek ki, a bsrna hajamból erős, szinte fekete dús hajam lett, körmöm egy hét alatt nő fél centit.
Utolsó, miért fehéredne ki a hajam?
bár nem is hangzik rosszul, fiatal létemre természetes tejfehér haj hmm..
ehhez zöld szem illene.
Mossál hipóval hajat, vagy fehérítővel, esetleg használj szőkítőport és tutira világos lesz a hajad! xdd
És, ha akarod csinálok neked kék, zöld szemet is, még agykontroll sem kell hozzá.
na igen..idősebb korba sötétebb lesz a haj.. nade, én egész picinek szőkésbarna voltam..akkor feketét akartam, 11-2 éves koromra már majdnem fekete volt....utána szőkét akartam, be is festettük,de aztán egy idő múlva, most jelenleg már ami lenő rész is világosbarna a régi feketéshez képest...
sztem megvan a válaszod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!