Szerintetek a titok, a vonzás működik a párkapcsolatokban is?
Figyelt kérdés
Nekem az életem minden területén működött. Tudatosan is, meg ha visszagondolok az eddigi életemre, akkor a titok megismerése előtt is működött. Kivéve a szerelemben. Az valamiért nem akar sikerülni. Vagy olyannak tetszem, aki nekem, vagy aki nekem bejönne az vagy foglalt, vagy nem érdeklem. De a környezetembe került már nem egyszer olyan ember, akivel az életemet le tudtam volna élni úgy érzem. Vagy lehet, hogy nincs még itt az ideje a beteljesült szerelemnek az életemben? Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban? 27/L2015. szept. 15. 20:52
11/11 anonim válasza:
Szerintem a vonzás törvénye csak már működő kapcsolatoknál használható hullámvölgyek kezelésére. Elöljáróban semmiképp ne agyald túl a dolgot és ne manipuláld, az érzéseid mindent elmondanak ha hagyod tisztán visszhangozni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!