Szerintetek a titok, a vonzás működik a párkapcsolatokban is?
Én nem feltétlen tartom jónak, hogy a vonzás törvényét használod mindenre. (Attól függetlenül, hogy tényleg létezik.) Jobb lenne átadnod magad a sorsnak, hogy beteljesíthesd végre a karmáidat, feladataidat. Ha olyan dolgot vonzol be amit igazából nem is kellene, csak hátráltatod saját magad, és tolódnak későbbre az igazi feladataid.
Egyébként meg egy kapcsolatba olyan párt fogsz bevonzani akire a lelked rezonálni tud, akire meg vagy érve. Akarhatsz te tökéletes pasit, felírhatsz 1000 tulajdonságot egy papírra, ha a lelked nem áll azon a szinten, nem fogod tudni bevonzani. Ha mondjuk te önbizalomhiánnyal küszködsz és nem szereted magad, akkor nem fogsz olyat férfit bevonzani aki elfogadja magát, téged, és mindenkit úgy ahogy van. Épp ellenkezőleg, olyat fogsz tudni csak bevonzani, aki visszavetíti rád ezeket a tulajdonságaidat, azokat amiket saját magadról gondolsz. Tehát ebben az esetben aki mellett úgy fogod érezni, hogy tényleg nem érsz semmit. Minden ember tükör!! Lehetőséget adnak, hogy felismerd min kell saját magadon változtatnod. Majd ha pedig képes leszel arra, hogy szeresd magad, és elfogadd magad úgy ahogy vagy, akkor társnak is ilyen párt fogsz bevonzani. Ugyanis ő is tükör lesz. :)
Szerintem pedig Fog Willy Fog. Érted kérdező?
2015/F
Nekem eddig bevállt, lett így kapcsolatom is, és mindenki aki tetszett, elértem, hogy érdeklődjön, szóval az alap ötlet jó.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!