Be tudok magamnak vonzani egy konkrét férfit?
Figyelt kérdés
A vonzás törvényével képes lehetek ilyesmire? pl. egy velem egykorú híresség bevonzása, suliból egy kiszemelt férfi ( ezek csak példák )
Nektek vannak tapasztalataitok? Ötletek a használatára?
2015. júl. 26. 18:52
2/12 anonim válasza:
A szerelmet be tudod vonzani, de egy konkrét embert nem hogy belédszeressen, ez már mágia és annak súlyos következményei lehetnek. Legalábbis szerintem nem tudod megváltoztatni egy másik embert.
3/12 A kérdező kommentje:
de hogy találkozzunk azt betudom vonzani?
2015. júl. 26. 19:05
4/12 anonim válasza:
Amennyiben egy ruhásszekrénybe egy vizilovat.
6/12 anonim válasza:
Te hogy erzed magad egy olyan teruleten ahol nem akarsz lenni, de valaki odakenyszerit, es tehetetlen vagy vele szemben?
Mert most erre keszulsz.
7/12 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam ezt az egészet, hogy találkozni vele, beszélgetni és úgy alakul magától a dolog ..
2015. júl. 26. 19:43
9/12 anonim válasza:
Igen, lehetséges.
A Vonzás energiáját mindenki használja, csak van aki nem tudatosan.
A vonzás mértéke attól függ hogy te azt mennyire akarod.
Persze csak olyan dolgokat tudsz bevonzani, amit el is hiszel hogy megtörténhet.
Ötlet: Nézd meg a Titok című filmet. :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem igen. De ez nagyon összetett dolog és nem csak ezotéria, hanem pszichológia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!