Vonzás! Hogyan tudnék elfeledkezni/lemondani róla?
Az első jól írta. Én se értettem sokáig ezeket. Nálam pl. sokáig egy csomó szart ért folyamatosan, beleestem ebbe a csapádba, hogy csak a szart láttam végül meg, aztán elkezdtem még a legszarabb dolognak is a pozitív oldalát meglátni és így végül idővel elkezdtek a jó dolgok érni.
Nem kell tényleg elfeledkezni, lemondani róla, hisz gondolj bele, ha én is így tettem volna, akkor vajon mi történt volna? Csak a negatív részeket/érzéseket kell "kiiktatnod", vagy "átformálnod".
Ha minden áron egyébként tudni akarod az elfeledkezés dolgát még is csak, akkor az a legegyszerűbb, ha csak elkezdesz foglalkozni vmivel ami épp még jobban leköt, aztán majd elfelejted.
'Csak a negatív részeket/érzéseket kell "kiiktatnod", vagy "átformálnod".'
Azért vigyázni kell a negatív dolgok pozitívvá konvertálásával, mert hamar kiderül, hogy a vaj és a sz@r azonosan jó dolgok, ugyanis mindkettő pozitív tulajdonsága, hogy kenhető és jellemző illatmolekulákat bocsát ki!
Amit szeretnék a legtöbb ember inkább semlegesnek tekintené de nekem lennének pozítívumai. Akkor arra koncentráljak?
A lemondásra/elfelejtésre azért gondoltam, mert elég görcsösen akarom, és szinte állandóan azon jár az agyam. Már többzör is sikerült a vonzás, valamikor nem görcsöltem rá, valamikor igen, de utóbbi esetben mi dig akkor történt a csoda amikor már nem járt az agyam állandóan azon. És most is valahogy ezt kéne elérnem csak nem tudom még, hogy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!