Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzás! Hogyan tudnék elfeledk...

Vonzás! Hogyan tudnék elfeledkezni/lemondani róla?

Figyelt kérdés
Már régóta van egy álmom amit szeretnék elérni. Csinálok hálanaplót, képeket ragasztgatok stb. Kicsit úgy érzem hogy akkor tórténik meg a dolog amikor elfeledkezek / lemondok róla. (pl a kisgyerek azt akarja h essen a hó. 2percenként rohan az ablakhoz h esik e. Nem torténik semmi, feladja, valami mást csinál elfeledkezik róla. És akkor elkezd esni a hó) Ez a rész nekem elég nehéz, tudna e valaki ebben tanácsot adni?

2015. febr. 9. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lemondani kell, hanem érzelmileg nem negatív hiányoldalról megközelíteni a dolgot. Nem azt kell érezni hogy mikor fog már esni a hó, hanem azt hogy milyen jó lesz ha esik, hogy fogok szánkózni, meg hógolyózni. Ugyanaz mint a félig üres vagy teli pohár esete. A jó érzésre, nem a hiányra kell fókuszálni.
2015. febr. 9. 16:36
 2/5 anonim válasza:

Az első jól írta. Én se értettem sokáig ezeket. Nálam pl. sokáig egy csomó szart ért folyamatosan, beleestem ebbe a csapádba, hogy csak a szart láttam végül meg, aztán elkezdtem még a legszarabb dolognak is a pozitív oldalát meglátni és így végül idővel elkezdtek a jó dolgok érni.

Nem kell tényleg elfeledkezni, lemondani róla, hisz gondolj bele, ha én is így tettem volna, akkor vajon mi történt volna? Csak a negatív részeket/érzéseket kell "kiiktatnod", vagy "átformálnod".

Ha minden áron egyébként tudni akarod az elfeledkezés dolgát még is csak, akkor az a legegyszerűbb, ha csak elkezdesz foglalkozni vmivel ami épp még jobban leköt, aztán majd elfelejted.

2015. febr. 9. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha elvárással fordulsz a vágyaid felé, nem fogod megkapni. Ha valamire vágysz, megkéred szépen az univerzumot!, és nem azon agyalsz folyamatosan, ha úgy gondolják majd a fentiek, hogy neked jár, megkapod.
2015. febr. 10. 02:20
 4/5 anonim ***** válasza:

'Csak a negatív részeket/érzéseket kell "kiiktatnod", vagy "átformálnod".'

Azért vigyázni kell a negatív dolgok pozitívvá konvertálásával, mert hamar kiderül, hogy a vaj és a sz@r azonosan jó dolgok, ugyanis mindkettő pozitív tulajdonsága, hogy kenhető és jellemző illatmolekulákat bocsát ki!

2015. febr. 10. 12:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Amit szeretnék a legtöbb ember inkább semlegesnek tekintené de nekem lennének pozítívumai. Akkor arra koncentráljak?

A lemondásra/elfelejtésre azért gondoltam, mert elég görcsösen akarom, és szinte állandóan azon jár az agyam. Már többzör is sikerült a vonzás, valamikor nem görcsöltem rá, valamikor igen, de utóbbi esetben mi dig akkor történt a csoda amikor már nem járt az agyam állandóan azon. És most is valahogy ezt kéne elérnem csak nem tudom még, hogy hogyan.

2015. febr. 10. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!