Teljesen manipulál a napi horoszkóp, ha rosszat ír, képes vagyok egy találkozót is lemondani, teljesen hülye vagyok. Mennyi a valóságalapja ezeknek? :S
Ritkán olvasom el, és nem függök tőle.
A befolyásolhatóságod önbizalomhiány. Ezen dolgozz, légy önállóbb, racionálisabb. Tartsd kezedben az életed, ne mások irányítsanak.
Én tanultam az asztrológiát, megtanultam hogyan kell VALÓDI horoszkópot készíteni : az újságokban megjelenő "horoszkóp"-oknak semmi köze a VALÓDIHOZ!!!...
A VALÓDI horoszkópodhoz tudni kell a születési évet, hónapot, napot, órát, percet... A születési földrajzi helyet...
Az "Efemeridák"-könyvből órákon keresztül számolgatni kell, mire kirajzolhatóvá válik a horoszkópod...
Ha tényleg érdekel a VALÓDI horoszkópod, akkor menj el egy asztrológus szakemberhez, ne ilyen újságban megjelenő h*lyeségeken agyalj...
Ezért utálom az ezotériát!
Ez van a horoszkóppal, meg azzal is, hogyha sorselemzők, vagy mi a bánatok azt mondják, hogy "Ez a sorsfeladatod".
A hiszékeny, naiv meg bennemarad egy sz.ar helyzetben, mert "Ez a sorsfeladata".
Pedig válthatna, de neeem!!!!!
Ez a sorsa, ez a karmája, ez a horoszkópja, ez a numerológiai elemzése!!!
Az embernek SZABAD AKARATA VAN!!!!!!
Értsétek már meg, hogy bármilyen asztrológus, ezo guru mond is bármilyen baromságot nem szabad hinni nekik!
TE döntesz, csakis TE, senki más!
A lényeg, hogy ezekben nem szabad hinni. De abban sem szabad hinni, amit itt veleki leír, hogy csináltass ún. valódi horoszkópot. Az, hogy a csillagállásoknak semmilyen hatása nincsen az ember sorsára és tulajdonságaira, már régen bizonyított tény. Inenntől hogy te bulvárhoroszkópot olvasol, vagy azt a húdeigazit, teljesen mindegy, mert olyan összefüggéseken alapulnak, amelyek egyszerűen nem léteznek.
Újságot letenni, keress új hobbit, mozdulj ki, döntsd el, hogy igenis jó napod lesz... ezek számítanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!