Rák jegyű vagyok, de félek a víztől (? )
Figyelt kérdés
Miért lehet ez?2012. júl. 2. 16:47
1/17 anonim válasza:
Most komolyan, szerinted mi a pék lehet az összefüggés?
Én meg kos jegyű vagyok, és félek fejjel betörni az ajtókat.
3/17 anonim válasza:
Igaz! És ennyi erővel, gondolom Tubifexet és vörösszúnyoglárvát is eszel...
4/17 A kérdező kommentje:
A rák jegyű emberek szeretnek víz közelben lenni és jó úszók. Ezen kívül a rák jegyűekre jellemzők közül szinte minden igaz rám.
2012. júl. 2. 17:15
6/17 anonim válasza:
"A rák jegyű emberek szeretnek víz közelben lenni és jó úszók."
Nem.
"Ezen kívül a rák jegyűekre jellemzők közül szinte minden igaz rám."
Meg bármelyik másik jegy jellemzői is, csak azokat nem szoktad elolvasni.
7/17 anonim válasza:
Mert te nem az állati rák vagy, hanem a betegség.
8/17 anonim válasza:
A rák jegyűek szeretnek víz közelében lenni... :D és elárulnád, hogy ez melyik planéta hatása? :)
Gondold végig: ki nem szeret víz közelében lenni? Körülbelül mindenki szeret, főleg a gyerekek imádnak strandolni. Minden gyerek rék ezek szerint? Gondolj már bele, mivel etet az asztrológia...
9/17 anonim válasza:
Első, igazad van.
Magam oroszlán vagyok, mégsem vadászok.
Te, rák, mi történt kiskorodban, ami miatt félhetsz a víztől?
10/17 anonim válasza:
Én rák vagyok és szeretem a vizet, de nem a horoszkópom miatt mert az hülyeség.A horoszkópokban több értelmű dolgokat írnak és így kb minden második emberre igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!