Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen magyarázat van erre?...

Milyen magyarázat van erre? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy én szkeptikus vagyok, de erre nem tudok magyarázatot adni. Pár hete kezdődött az egész és most fordul harmadjára az, hogy konkrétan át ugrottam egy napot. Tegnap például csütörtök volt most meg szombat van én pedig nem emlékszem a péntekre. A múlthéten lefeküdtem vasárnap és másnap kedd volt. Az azelőtt héten szintén ugyanez volt, csak nem ebben a sorrendben (tudom, hogy hülyén hangzik, de esküszöm nem tudom mi történik velem). Lehet, hogy örült vagyo!?
2015. szept. 5. 08:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Haver te még mindig 2016-ban élsz, mert most 2015 van. :D
2015. szept. 5. 17:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg kérdező, nem kell a diagnózistól féled. Attól kell hogy a bajodat nem kezelik. Szóval a doki csak azt fogja mondani amit tudsz, hogy valami bajod van, ő csak megnevezi a bajt. Bevallom én is félnék, de attól hogy nagyobb bajom lesz és nem kezeltetem jobban tartanék.
2015. szept. 5. 17:44
 23/26 A kérdező kommentje:
Mi a franc folyik itt ki írta ki ezt a kérdést. :DD
2015. szept. 6. 16:23
 24/26 anonim ***** válasza:

"Nem lehet, hogy ez összefügg az akkori esettel,"

Az összefüggéseket neked kell felismerned, ebben egyetlen diplomás nem fog tudni segíteni.

De ha már elviselhetetlennek érzed az amnéziás időszakokat, keress meg, és elmondom, hogy nekem mi segített rendbe tenni az életemet. Addig viszont csak éld az életed, és semmi esetre se mond el senkinek, mert ha egyszer bekerülsz a mókuskerékbe, onnan már soha sem szabadulsz. Ezt tapasztalatból mondom. Nekem a véletlen hozta a megoldást, na meg az, hogy nem hittem a mondva csinált diagnózisokban.

2015. szept. 6. 16:26
 25/26 FüligJimmy88 ***** válasza:
Bocs a késői válaszért, de csak most kerültem gépközelbe... Hogy érted, hogy pontosan milyen skizofréniai betegség? Tudtommal csak egyfajta van, amit skizofréniának hívnak. De lehet, hogy rosszul tudom. Ezért kell elmenni orvoshoz, nem ezen a qrva interneten találni megoldást, mert ezzel csak azt éred el, hogy addig húzod-halasztod a dolgot, amíg tényleg valami komoly baj lesz. Félsz attól, hogy valami komoly gebasz van? Ki nem félne a helyedben, most komolyan? De ezzel a struccpolitikával csak még jobban kiszúrsz magaddal. Fiú vagy? Akkor légy férfi! Ha lány vagy... Akkor is, nem tudom, sosem voltam lány, de ezek a netes diagnózisok baromi veszélyesek, nem is olyan rég pont emiatt csesztem le itt valakit, ne kérdezd, mi volt a baja, már nem emlékszem... No de a lényeg: döntsd el, hogy melyiktől kell jobban félni: ha tudod, mi a bajod, vagy ha nem.
2015. szept. 6. 21:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Kamerázd magad. Állitsd be h napot is mutasson a kamera.
2015. szept. 6. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!