Lehet, hogy megálmodom a dolgokat? Van erre magyarázat?
Figyelt kérdés
Mèg csak 12 èves vagyok de már 5 olyan dolgot álmodtam ami be teljesült pl:a nagyszüleim nèmetországba menntek auotoval ès èn megálmodtam , hogy valami nagy baj lesz az úton nem kronkrèt dolgot álmodtam vsak annyit , hogy baj lesz ès karamboloztak is ès a kocsinak anyi! Vagy megálmodtak , hogy az egyik rokonomnak megfoghalni az egyik szefette! Ès meghalt a kisbabája aki igaz mèg csak a hasában volt! Szerintettek?2013. ápr. 7. 10:24
1/4 anonim válasza:
Én is még csak 12 vagyok,és volt már hasonló,esetem nekem is!!Lehet,h valamilyen paranormális képességeid vannak!!
2/4 anonim válasza:
Hatodik erzek? lehet, hogy fejlettebb nalad. Erdemes odafigyelni az almaidra, mert jelentoseguk lehet. Rengeteg olyan almom volt, ami pontosan ugy teljesult, ahogy lattam. Figyelmezteto almok talan... Nem tudom, de azt igen, hogy a vege fele rettegtem, hogy az egesz teljesul, ugy ahogy lattam!
3/4 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és szintén szoktam megálmodni dolgokat.
4/4 anonim válasza:
már megtudom különböztetni azokat amik megtörténnek és amik nem. egyszer például azt álmodtam meg, hogy az egyik osztálytársam melyik tételt húzza ki, szóltam is neki, hogy nézze át..erre azt húzta.embereket is álmodok meg akikkel találkozni fogok,de nem láom teljesen az arcukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!