Milyen magyarázat van erre? (A többi lent)
Velem is fordult már elő egy párszor olyan, hogy felébredtem reggel, és nem tudtam, hogy milyen nap van. Azt hittem, hogy péntek, közben szombat. Én sem emlékeztem arra, hogy pénteken mi volt.
Én úgy oldottam meg, hogy megpróbáltam visszaemlékezni mit csináltam tegnap, vagy megkérdeztem másokat, hogy mi volt tegnap, és kerestem olyan dolgokat mások elmondása alapján, amikről eszembe jutott, hogy mi történt pénteken. :)
Too. Much. Cocaine!
Most vagy kevesebb kábító cuccot kellene használnod hogy ne essenek ki napok, vagy csak egyszerűen figyelned kéne hogy milyen nap is van valójában mert különben eltéveszted a napokat. Esetleg túl egyformák a napjaid (folyamatos zaklatott vagy éppen unalmas napok sorozata) ezért összefolynak a napok. Vagy nyugdíjas vagy, nekik minden nap szünnap ezért kevésbé figyelik milyen nap is van valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!