Milyen magyarázat van erre? (A többi lent)
Kérdező, komolyan, nézzél magadba és ránk :), szerinted mi fogjuk itt megoldani ezt a problémádat? Fordulj vele szakemberhez. Ez nem gyakorikérdésen megoldandó téma.
Nem vagy drogos? Jó.
Nem vagy idióta? Jó. De valami bajod van. Kimaradnak napok az emlékezetedből! Ez nem normális.
Orvosi problémára gondoltál, ez király.
Nem találtál róla semmit a neten. Jó, és? Attól a probléma még megmarad.
Félve kérdezed hogy milyen skizofréniai betegség utal a dolog? Szerinted van itt valaki aki ezt hitelesen meg tudja válaszolni?
Menj vele a háziorvoshoz. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Lehet hogy csak fáradság az oka. Vagy bármi más. Viszont ha nem oldod meg lehet hogy nem múlik el magától vagy rosszabb lesz. Minél előbb keresel rá megoldást - nem a neten, hanem orvosnál - annál előbb kapsz hathatós segítséget, amit itt hiába keresel.
A nett az tele van sok baromsággal! De magyarázatot ritkán lehet találni, mert ha csak néhány embert érint, akkor nincs rá szakosodott tudomány.
Fiatalon nekem is voltak hasonló gondjaim. Szakemberek mind azt mondták, hogy majd kinövöm. De az idő teltével, egyre hosszabb időszakok estek ki az emlékeimből. Mikor egy teljes hónap esett ki az emlékeim közül, akkor már besokalltam, és megpróbáltam kinyírni magam. Újraélesztésem után sem változott semmi. Mikor egy 6 éves kisgyerek mondta Nekem, hogy "APU" az volt az igazi megdöbbenés számomra. Végig kérdezve a hozzátartozóimat, ismerőseimet, Ők semmit nem vettek észre viselkedésemben, végig normális voltam, és az is vagyok!
Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, hogy Te sem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!