Mi van ha nincsen tényleg a halál után semmi? Egyszóval lekapcsolják a villanyt :S
Figyelt kérdés
Pedig kell lennie valaminek nem akarom elhinni, hogy nincsen, ti hogy vélekedtek erről?2015. aug. 26. 00:14
41/48 anonim válasza:
Nem írtam, hogy csak mert nekem nem volt halálközeli élményben részem, másoknak sem lehetett. Csak egy vagyok azok közül, akiket újra kellett éleszteni, de ilyet nem tapasztaltak. Sokan vannak ezzel így, de nem mondanak semmit mert nincs mit mondani :) Meg persze ez senkit se érdekel, mert ez nem érdekes meg nem izgi :) Nem állítom, hogy ne higyj semmiben, mert nincs semmi a halál után. Sőt én is szeretném hinni hogy van. Külömben mi értelme? Amit én tapasztaltam az szomorú. De így már nem félek a haláltól, csak utálom. Mert élni, létezni sokkal jobb dolog :)
42/48 anonim válasza:
#41. "Mert élni, létezni sokkal jobb dolog :)"
Csakhogy egyként kezeled a két fogalmat. Amit jelenleg érzékelünk itt, az az élet. A távozás után pedig jön a lét, ami nem anyagi természetű. Sajnos a legtöbb ember nem tudja a két fogalmat megfelelően értelmezni, ezért vannak a torzítások sokaságai.
43/48 anonim válasza:
#42 Nem jön semmilyen anyag utáni lét, csak fognak és eltemetnek. :D
44/48 anonim válasza:
Điablo!
Mi "hasznod" van ebből az értelmetlen tagadásból?
Vagy csak ennyire gyengeelméjű vagy?
45/48 anonim válasza:
Nem tagadok semmit. Gyengeelméjű vagy pedig te vagy.
46/48 A kérdező kommentje:
A vita folytatódik 3, 2, 1...
2015. aug. 28. 13:31
47/48 anonim válasza:
Điablo! Dehogynem tagadod a valóságot! Akkora meglepetés fog érni, mikor innen elporolsz, hogy nem győzöl majd álmélkodni!!
48/48 A kérdező kommentje:
mindenkit meglepetés fog érni, aki nem hisz a halál utáni életben :)
2015. aug. 28. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!