van... tul sok mindent hallottam nem kezdek mesélni.. van... pedig én se hittem az ilyen szarokba...
2015. aug. 26. 00:24
2/48 anonim válasza:
Én nem tudom, miért olyan nehéz ezt elhinni, mielőtt megszülettél, azelőtt se léteztél.
2015. aug. 26. 00:24
3/48 A kérdező kommentje:
Igen nekem is van pár, na ez az mielőtt megszülettem volna azelőtt is biztos, hogy voltam valaki.
2015. aug. 26. 00:28
4/48 anonim válasza:
Ha nincs a halál után semmi azt soha nem fogod megtudni, hiszen ha nincs semmi akkor te sem fogsz létezni, így nem lesz aki tapasztalhatná a semmit, még azt sem fogod tudni hogy valaha léteztél, hiszen a semmiben nincs semmi féle tapasztalás érzékelés emlékezés stb Tehát ha a halál után nincs semmi, akkor az van, hogy A semmi van
2015. aug. 26. 01:46
5/48 anonim válasza:
Írok énis valami baromságot :D Mivan akkor ha már éltünk egyszer pl. egy másik galaxisban és ha meghalunk megint átkerülünk egy " más világba" csak erre már nem fogunk emlékezni :/
2015. aug. 26. 04:25
6/48 anonim válasza:
Ha van élet a halál után akkor boldogan folytatod, ha nincsen akkor nem. Akkor ahogy előbb is említették semmi leszel, illetve nem leszel semmi :D tökjó
2015. aug. 26. 04:46
7/48 anonim válasza:
Mégis mi értelme lenne az életnek? Szaporodunk, hogy legyünk, tanulunk, hogy dolgozzunk, dolgozunk, hogy működjön a gazdaság? Nekem is meggyőződésem, hogy van tovább.
2015. aug. 26. 05:35
8/48 anonim válasza:
Miért kéne, hogy értelme legyen? Egy véletlenszerű biológiai folyamat ami aztán megszünik..ennyi. Csak az embereknek mindig kell valami kapaszkodó, halvány remény,hogy biztos van valami a halál után
.
2015. aug. 26. 06:03
9/48 anonim válasza:
Ha van utána valami, akkor minek ez a felhajtás ezzel az élettel meg a halállal? Felesleges lenne, ha utána úgyis örökké élsz, vagy mittudomén.
2015. aug. 26. 07:17
10/48 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten kényelmes lenne. Se következmények az életed miatt, se érzések, se gondolatok, csak a semmi. Minden problémád egyetlen pillanat alatt semmivé foszlana. Szerintem kifejezetten kellemes lenne sok embernek, aki végigszenvedte az életét.
Sajnos-szerencsére semmi sem szűnik meg, csak átalakul. Akár a test szüleménye a szellemed, akár nem, ahogy a test sem szűnik meg, te sem. Amíg nem vagy képes a megismerési képességedet erre a témára kiterjeszteni, csak hihetsz a szellem, és lélek folytonosságában. A hit pedig nem rossz dolog, mert csillapítja a félelmet, és gerincet ad az élethez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!