Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ha nincsen tényleg a...

Mi van ha nincsen tényleg a halál után semmi? Egyszóval lekapcsolják a villanyt :S

Figyelt kérdés
Pedig kell lennie valaminek nem akarom elhinni, hogy nincsen, ti hogy vélekedtek erről?
2015. aug. 26. 00:14
1 2 3 4 5
 31/48 Amarok Tonrar ***** válasza:
72%

"Nem tudom,van-e a halál után valami,de ha van,nem lehet rossz,mert még senki nem jött vissza panaszkodni. :)"

Testből való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

2015. aug. 26. 17:02
 32/48 anonim ***** válasza:
4%

"Nem tudom,van-e a halál után valami,de ha van,nem lehet rossz,mert még senki nem jött vissza panaszkodni. :)"

De lehet azért nem jönnek panaszkodni, mert nincs is honnan visszajönni. Ez a verzió eljutott valaha is az agyadig? :D

2015. aug. 26. 17:11
 33/48 Duenna ***** válasza:
36%

29-es Điablo!

Ez a marhaság való neked, nem értelmes, gondolkodtatásra késztető téma! Rólad és a gondolkodásodról ennyit! De legalább ne offolnáld szét a hülyeségeiddel a témát! IQ = 0

2015. aug. 26. 18:46
 34/48 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy nem "A testből való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el".
2015. aug. 26. 19:30
 35/48 anonim ***** válasza:
Mondjuk még mindig nem vagyok képes felfogni, hogy egy vitát miért kell veszekedéssé zülleszteni.
2015. aug. 26. 19:31
 36/48 anonim ***** válasza:
62%
Kétszer élesztettek újra egy éjszaka alatt. Másodjára éppen csak sikerült. A balesetemkor és a műtét közben és után összesen 5 liter vért vesztettem. Az ég világon semmi sem volt, se fényes alagút se virágos rét, de még csak vakító fehérség se. Szó szerint lekapcsolták a villanyt. És amikor két hét mulva magamhoz tértem az intenzív osztályon azt se tudtam mit keresek ott. Erről ennyit.
2015. aug. 26. 19:39
 37/48 anonim ***** válasza:
32%
#36. Azért, mert neked nincs emléked semmiről, azért másoknak sem lehetnek? Több millió ember mind téved, vagy még rosszabb esetben hazudik? Erre mi a válaszod?
2015. aug. 26. 20:16
 38/48 anonim válasza:
24%

De lehet azért nem jönnek panaszkodni, mert nincs is honnan visszajönni. Ez a verzió eljutott valaha is az agyadig? :D"

Nincs honnan visszajönni? Még el se mentél,honnan tudod,hogy nincs honnan visszajönni? Ez nem jutott el az agyadig? :P

Mindegy,hülyékkel nem vitázom. :D

2015. aug. 26. 20:27
 39/48 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy ebből a témából veszekedés, vita lesz :D majd kiderül, minden...
2015. aug. 26. 20:32
 40/48 A kérdező kommentje:
Meg a kóla :D na de most komolyan kár ezen vitatkozni, majd kiderül minden :)
2015. aug. 26. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!