Mi van ha nincsen tényleg a halál után semmi? Egyszóval lekapcsolják a villanyt :S
"Nem tudom,van-e a halál után valami,de ha van,nem lehet rossz,mert még senki nem jött vissza panaszkodni. :)"
Testből való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
"Nem tudom,van-e a halál után valami,de ha van,nem lehet rossz,mert még senki nem jött vissza panaszkodni. :)"
De lehet azért nem jönnek panaszkodni, mert nincs is honnan visszajönni. Ez a verzió eljutott valaha is az agyadig? :D
29-es Điablo!
Ez a marhaság való neked, nem értelmes, gondolkodtatásra késztető téma! Rólad és a gondolkodásodról ennyit! De legalább ne offolnáld szét a hülyeségeiddel a témát! IQ = 0
De lehet azért nem jönnek panaszkodni, mert nincs is honnan visszajönni. Ez a verzió eljutott valaha is az agyadig? :D"
Nincs honnan visszajönni? Még el se mentél,honnan tudod,hogy nincs honnan visszajönni? Ez nem jutott el az agyadig? :P
Mindegy,hülyékkel nem vitázom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!