Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a halál utáni...

Mit gondoltok a halál utáni létezésről?

Figyelt kérdés

nem feltétlen gondolok itt arra hogy van Isten és hogy megyünk a Mennyországba, stb. megszokott duma hanem arra hogy mit gondoltok az egyes tudományosan bebizonyított tényről a kvantumfizikában, hogy mi lesz a tudatunkkal, a lényünkkel esetleg a lélekkel ha nevezhető így, miután a test meghalt

több helyen olvastam hogy haltak már meg emberek kis ideig, a legtöbb esemény ami történt az emberekkel hasonló és majdnem hogy ugyanaz: békesség érzet, fény az alagút végén, meglátogatta őt a családja stb.

mások látták a szoba sarkában ahogy újraélesztették őket, valaki észre se vette az egészet, valaki látta az alagutat viszont szerinte egy lámpa oltás, sima kimúlás az egész.

nem lehetséges hogy ezekért a beszámolókért és álomszerű érzésekért mind az agy a felelős és igazából egy mély álomba esünk amit meg sem érzünk, észre sem veszünk, mint egy álmatlan alvás lenne az egész?

2015. aug. 18. 06:15
1 2 3 4
 11/38 Duenna ***** válasza:
17%
Kiegészítésként: tehát a lélek halhatatlan, örökké élő entitás. Miért? Talán azért, mert Isten, egy végtelen magas frekvencián rezgő lény, valóban létezik, Aki kiárasztotta magából az energiát láthatatlan fénylelkek formájában. Ismét mondom, hogy ez nem vallás, hanem kvantumfizika, vagyis tudomány!
2015. aug. 18. 10:54
 12/38 anonim ***** válasza:
35%

"Sok ilyen beszámolót utólag hitelesítettek. Ha az agy generálta volna, nem tudtak volna meg olyan részleteket az illetők, amelyről később beszámoltak."

Ja, a fénylő alagút nagyon hiteles. Te hitelesítteted, hogy fényt, amit látnak nem az oxigénhiányos állapotnak köszönhető?

"Nagyon sok kemény drogos is átélt HKÉ-t. Elmondásuk szerint teljesen más a HKÉ, mint bármilyen trip."

És még mit mondtak neked? Nem az a lényeg, hogy teljesen más, hanem hogy a tudatmódosító szerekkel is kiváltható hasonló a tudatállapot. Az agy a biokémiai folyamatoknak köszönhetőleg egy oxigénhiányos állapotban képes arra, hogy előidézen egy hasonló tudatállapotot.

2015. aug. 18. 11:03
 13/38 Duenna ***** válasza:
34%

12-es Điablo!

"Az agy a biokémiai folyamatoknak köszönhetőleg egy oxigénhiányos állapotban képes arra, hogy előidézen egy hasonló tudatállapotot." - Igen, ez a hivatalos ateista-materialista verzió. És mivel te, és a hozzád hasonló nihilisták nem tanulmányozták egyetlenegy halálközeli élménnyel kapcsolatos tudományos cikkeket, könyveket sem, ezért te/ti maradtok a hivatalos, de teljesen tudománytalan verziónál! Ez csak azt jelenti, hogy te/ti teljesen tájékozatlanok vagytok a témában. Csak akkor azt nem értem, mi a francért okoskodtok bele, amikor halvány lila gőzötök nincs a témához!

2015. aug. 18. 11:13
 14/38 Duenna ***** válasza:
46%

14-es Điablo!

Ugyanmár! Újabb kifogások, csakhogy ne kelljen szembenézned az igazsággal és a valósággal, amire te azt mondod, hogy csak mese! Ott van neked is a kis kacsód előtt az internet, és van agyad (állítólag) ahhoz, hogy saját magad keress utána a témának, hogy saját magadat meggyőzd. De, hogy ne menjünk messzire, és letegyek neked valami kézzelfogható bizonyítékot az asztalra, akkor nézd meg az 5-ös hozzászólásomat, ott felsoroltam egy csomó bizonyítékot, először azt tanulmányozd. Ha ezer ennyi bizonyítékot tennék eléd, te arra is azt mondanád, hogy ezek nem bizonyítanak semmit. Vagy nyitott vagy a kérdéskörrel szemben, és megpróbálod megérteni, felfogni, vagy nem vagy képes erre, akkor viszont nincs mit keresned itt e témában. Pont.

2015. aug. 18. 11:44
 15/38 anonim ***** válasza:
52%

"Ja, a fénylő alagút nagyon hiteles. Te hitelesítteted, hogy fényt, amit látnak nem az oxigénhiányos állapotnak köszönhető?"

Kérlek olvass legalább bele az előző oldalon lévő, 8-as számú válaszba! Ott megtalálsz több olyan feljegyzett esetet is, amiről szót ejtettem.

"És még mit mondtak neked? Nem az a lényeg, hogy teljesen más"

De, éppen ez a lényeg. Ugyanis minőségbeli különbséget jelent. Ha egyszer teljesen más, mint bármely más hallucináció, akkor milyen alapon vonsz egyenlőségjelet közéjük?

2015. aug. 18. 12:10
 16/38 Duenna ***** válasza:
31%

12-es Điablo!

A hivatalos tudomány (egyelőre) soha nem fogja bevallani, hogy létezik a kvantumfizikában egy olyan magas frekvenciatartomány, amely arra enged következtetni, hogy létezik Isten, egy magasabbrendű entitás, egy tudatos energia, amely teremtette (társteremtőivel, vagyis más istenekkel) az univerzumot. Ha a tudomány bevallaná ezt, akkor be kellene vallana azt is, hogy évtizedeken keresztül hazudtak a tudományban, és ez borítaná az egész tudományos rendszert a hazug darvinizmussal és a hazug vallásokkal egyetemben! Gondolod, hogy ezt a tudomány, amelyet a globális pénzhatalom tart a markában, hogy megkockáztatja? Soha! Itt csak az alternatív (vagyis nem hivatalos) tudomány mondja el és mondhatja el az igazságot és a valóságot! Aki elismeri ezt az tudni és ismerni fogja a valóságot, aki marad a hivatalos, de hazug áltudománynál, az megreked egy alacsony szinten, és soha nem jut előrébb benne! Ez van, akár tetszik neked, akár nem! Ti azt mondjátok, hogy a halálközeli élmény csak az agy kémiája, holott, ma már bizonyított tény (keress rá), hogy az agy (agysejtek) nem tárolják az emlékeket, és az agysejtek nem tárolják a tanulásból származó információkat! Mindezeket a tudat-alattink tárolja, a tudat-alatti pedig maga a létező, élő lélek! A lélek pedig egy tudatos energia!

2015. aug. 18. 12:10
 17/38 anonim ***** válasza:
22%

Hát mivel az életem eddigi 36 évébe alig éltem, alig történtek jó dolgok, én bízom benne, hogy lesz valami a halál után. Az nem lehet, hogy csak ennyi. Meg minek a sok megszerzett tudás és tapasztalat, haaztán semmibe vész.

Úgyhogy bár nem hiszek az eljövendő örök életben, de abban igen, hogy valami csak lesz, valahogy tudom kamatoztatni az agyacskámat.

2015. aug. 18. 12:11
 18/38 homo ludensz ***** válasza:
53%
Én már jó ideje mikor már lehetett hozzájutni hasonló irodalomhoz elkezdtem ezoterikával foglalkozni akkor megkerülhetetlen lett számomra a reinkarnáció kérdése. Nem ragoztam hogy ez kvantum vagy oxigéntől elzárt agy. Egyszerűen leírtam és nyomtatásban is megjelent hogy az anyag alá van rendelve az ismert fizika tulajdonságoknak tehát romlandó a lélek vagy szellem az más,egy sokkal finomabb fény,rezgés,esszencia vagy nevezzük bárhogy. Az reinkarnálódó lélek leszületik,kap egy testet és kölcsönösen egymás hasznára vannak. A test a lélek nélkül haszontalan és a lélek a test által tud bármit alkotni. Szükségük van egymásra de ha baleset vagy betegség által a lélek számára hasznavehetetlenné válik akkor leveti mint mi a ruhát és visszatér a fénybe,tudatóceánba mindenkinek a képzeletére bízom a hely megnevezését. A lélek ittléte ebben a dimenzióban nem cél nélküli hiszen csak így gyűjthet tapasztalatot amit szerencsés esetben átment inkarnációk sorozatán. Minden elismerésem persze a művelt emberi agyé hiszen olyan jól megkonstruált szervünk hogy csak kóstolgatják a neurológusok és ideggyógyászok. Vizsgálgatják kutatgatják de csak azt észlelik amit a műszereik kijeleznek.Az agy bioelektromos jeleit nézegetik ha valakinél anomáliát tapasztalnak. Lélek nem egyenlő az agy páratlan produktumaival mint a gondolat a tervezés képessége és még sorolhatnám. A pszichológia szakosodott a lélekgyógyászatra de még siralmasabb eredményt tudhat magáénak mint az agykutatás.
2015. aug. 18. 12:12
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Jól mondod "homo"! A megoldás kulcsa a szakosodásban van beletörve. Az ember szakosodott gondolkodása miatt képtelen átlátni a lét egészét! De csak ebben az egyben van igazad, a többi a Te szakosodott gondolkodásod eredménye.
2015. aug. 18. 12:28
 20/38 Duenna ***** válasza:
7%

19-es homo ludensz!

Nagyon jókat írsz! Köszi!

2015. aug. 18. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!